Första skiddagen

Ställde klockan idag för att gå upp och hämta ut skidorna som vi hyrt. Vi vaknade med att solen var orange och himlen var fantastisk vacker. Efter en ordentlig frukost begav vi oss mot skidshppen. Skidskolan skullle inte börja förrän ett så vi hade lite tid att börja så smått att lära Jenkan stå på skidorna. Det är inte det lättaste att gå i ett par slalompjäxor. Hon hann tjuvstarta några gånger i backen innan det var dags att gå i skola. Vi hade även bokat för Linus så hon inte skulle bli själv. Det gick kalasbra för barnen att åka i backen och till och med var dom upp i stora backen med ankarlift. Innan dagen var slut så började det blåsa ordentligt och blev kallt. Vi hade bestämt att vi skulle åka alla fem imorgon men om det är sånt här väder så väntar jag nog med att hyra skidor till mig. Det är ju så förbaskat kallt om kinderna när man åker.....speciellt i farten jag kommer upp i hahahaha. Sitter och vilar efter middagen för även om jag inte åkt så har jag varit ute och promenerat hela dagen. Bästa köpet hittills är en pulka så jag slipper bära kassarna från mataffären.
Nyårsmiddagen är avslutad och snart ska vi gå ut och titta om vi ser några raketer. Sen ska vi tillbaka hem för att äta efterrätten.

         

    


Vi önskar alla ett GOTT NYTT ÅR.


Bilder från igår

Eftersom det inte gick att lägga in bilder igår så kommer dom här.


På väg upp genom Mora bilköer så långt ögat når.


I hallen på väg ut för att köpa mat.

Utsikten från vardagsrummet om man tittar snett åt sidan.


Nu är vi framme

I morse packade vi in oss i Saaben och styrde vår kosa till Sälen. En veckas skidsemester väntar för oss. Vi får väl se hur många av oss som hyr skidor och svischar ner för backarna. Förra året var jag smått irriterad över att jag inte åkte skidor men i år är jag inte sugen alls. Vi får väl se i morgon när jag kommer ut i backen. Stugan vi bor i är inte särskilt stor men vi klarar oss fint. Den ligger vid liften och man kan nästan sträcka ut handen genom fönstret och nå den men man måste gå runt huset för att komma dit och till backen så det är en liten sväng vi måste gå. I morgon när det blir ljust tar jag några bilder och slänger in här. Om det nu går för vårat internet som vi har med oss strejkar rejält.

Fotar + bloggar

Känns så där lagom befogat för att ställa upp en minifotostudio på köksbordet nu. Borde börja packa men har ingen lust. Jag tänker som så att det hinner jag med. Jenkan har haft en kompis hemma här idag som just gick hem. Jag tar fram kameran och ska börja leka i stället för att göra iordning det som ska med i morgon. Men det är så kul att fota. Håller på att lära mig nya kameran för fullt. Inställningar mm.


Min julbukett som jag fick av Fredrik.


Lite smink som jag varit för snål för att köpa själv för det är så satans dyrt. I alla fall här hemma i Sverige. Hade tänkt köpa till mig själv i julklapp men gjorde inte det och tur var väl det. Jag har provat och nu vet jag att det passar perfekt till min känsliga hy. Så nu väntar shopping nästa gång vi kommer till USA.


Vi vann

Idag var det klart och Caroline fick besked att vi vann julkörskampen. Det innebär 20000 kronor till Grottan som hjälper dom hemlösa i Uppsala. Det var ett himla bra besked tycker jag. Prisutdelningen är söndagen den 16 januari och då ville ledningen på Gränby att Caroline skulle komma med sin kör för att uppträda igen. Det är så kul för då behöver vi inte vänta till den 27 januari innan vi får träffa kören och sjunga igen.

Fortfarande jul

Julen börjar lida mot sitt slut men än så länge njuter jag. Jag brukar bli less bara julafton varit och vill kasta ut både gran, tomtar, gardiner och rubbet. Tycker fortfarande att det är jättemysigt att se granen stå där i sitt hörn. Alla stjärnor och ljusstakar i fönstren.
Snön faller så mjukt utanför fönstret. Stora fina flingor som sakta dalar ner. Solen skiner och det är endast minus 5,6 grader.
Barnen har letat fram singstar och jag njuter av att se dom leva ut i sång. Jag ska alldeles snart göra dom sällskap framför en mick men först ska jag fylla tvättmaskinen. Just nu ekar Koooommm Heeeem för fullt i vardagsrummet.




Julafton nr 2

Juldagen för oss är alltid julafton nummer 2. Eftersom vi delar upp firandet så har vi alltid två dagar att få julklappar på. Idag var det hos svärmor och svärfar. Mycket julmat blev det där också och allt var gott. Godast var janssonen. Efter maten var det väntan på tomten som gällde. Det dröjde och dröjde men så knackade han plötsligt på dörren. Lite reservarade småbarn men av dom stora fick tomten en kram.
Tack allihopa för en trevlig kväll med god mat och klappar.

    

         

    





Juldagen

Dagens namnsdagsbarn är juldagen...?????!!!!! Ok hoppas nu att ingen heter det haha.
Idag har jag haft min rumpa mest i soffan. Så skönt med en dag då man får sitta och vila utan massa krav. Igår hade vi en härlig dag då jag inte behövde tänka på någonting. Det enda som jag gjorde (men inte behövde) var att hjälpa mamma med disken efter middagen. Men ingen städning eller tvätt stod på att-göra-listan. Skönt. Hade besök av mamma och pappa idag som tog med sig farmor hit. Barnen fick pengar i kuvert av henne. Jag fick ett par sköna raggisar. Nu ska vi strax åka iväg till Patriks mamma och pappa och se om tomten hittar dit idag.
Det har varit lite dåligt med bilder i dom senaste inläggen men här kommer en mysig tomtebild.


Julafton

Har kommit hem från en dag/kväll hos mamma och pappa. Vi åkte dit tidigt på dagen och hann både med Trolltyg i tomteskogen och Kalle Anka innan vi åt mat. Matbordet var fullt med alla godsaker som det väntas på ett julbord. Efter maten var det äntligen dags för tomten att göra entré. Alla fick klappar som dom var nöjda med och nästan alla gav tomten en kram. Det var bara lilla Ida som var lite skräckslagen. Patrik och jag fick biljetter till Leva livet-musikalen och den ser jag fram emot mycket. Då går vi med Fredrik och Emma som också fick biljetter.
Tack snälla allihopa för en trevlig kväll och god mat.


    


    


    

    

 

    


 


GOD JUL

En riktigt GOD JUL önskar vi i familjen Zander till hela släkten och alla våra vänner.


Dan före dopparedan

Hela dagen har jag farit runt som ett torrt skinn. Det har torkas där och fejas här. Jag fick för mig att skura duschen också men det var ett slitgöra. Men lite rensning och plockning fick det även komma in några tomtar i badrummet. Det blev jättefint. Granen har fått ljus, glitter och kulor. Lite mer tomtar och några dukar har fått komma fram. Känner mig nöjd med dagen. Nu ska det bara skuras sen är det klart. Till middag gjorde jag tacos för som sagt så kommer nog vi att tröttna på julmaten. Ikväll när barnen gått och lagt sig ska det slås in julklappar. Men det kommer nog att bli sent för jag kommer ihåg när jag var liten då kunde man inte komma till ro dagen innan julafton.


Efterlysning

Inför sommaravslutningen köpte jag en ljuslila stickad tröja med hålmönster till Jennifer. Den är köpt på KappAhl och är i storlek 146-152. Hon har använt den ett fåtal gånger. Jag tror den har varit i tvätten max 3-4 ggr. Den har varit försvunnen länge nu. Jag har letat flera gånger på alla möjliga och omöjliga ställen där den kan ligga och i stugan letar jag varje gång vi är dit. Nu har jag tröttnat och gör härmed en efterlysning. Jag vete fasiken var tröjan är och aldrig någonsin har det försvunnit något på alla år som barnen gått på dagis eller skola.

Har ni sett något eller kan ge tips om var den är....Ring mitt journummer 018-...........

Önskelista

Finns det en tomte??? Det är klart att tomten finns. Med röda kläder och vitt skägg. Eller???

Julen närmar sig med stormsteg. Idag var det avslutning för barnen. Killarna kom hem tidigt medan Jenkan fick gå några timmar längre. Förmiddagen spenderade jag i stan med mamma. Hjälpte henne med julklappsköp och hittade dom sista till mig också.
Men jag då, vad önskar jag mig. Vet ni....egentligen ingenting. Det jag önskar mig kan inte köpas för pengar. Viktigast är ju att barnen får något under granen och rättvist ska det vara. Men nu och då menar jag NU har jag handlat allt som jag har tänkt.
Men granen då. Vi har haft plast i några år nu men jag är trött på den. Och inga påhopp för det tack, jag vet att det inte är på riktigt då!!!! Jag kommer ihåg när jag, pappa och farfar var ut i skogen och högg granar men det är många år sedan nu. Men jag vill ha en gran från skogen i år och jag vill hugga den själv. Stora frågan är var jag ska gå bara???
Maten då??? Ja vad ska man säga. Vi ska bort på julafton och vi ska bort på juldagen. Då väntar julmat så jag har faktiskt inte planerat någon stor julmiddag här hemma. Det är klart att vissa saker som skinka, sill, köttbullar och prinskorv finns men inget avancerat. Vi kommer nog att önska tacos efter dom där dagarna även om det inte är fredag.
En sak som vi inte gjort i år (än) och som jag saknar är glöggkväll med familjen Mattsson. Vi har inte ens pratat om det men vad ska vi göra då när frun i huset är sjuk. Krya på dig Sabina så hoppas jag vi kan ta den där kvällen efter jul i stället.



Pepparkaksbak

Vaknade (igen) med världens huvudvärk och ont i halsen men ingen feber. Låg i sängen medan dom andra åt frukost och klev upp för att säga hej då. Näst sista skoldagen innan jullovet. Det ska bli skönt med barnen hemma på dagarna och så kan vi sova länge utan att ställa klockan. För Patrik är det fyra dagar kvar sen är han också hemma till den 10 januari.  
Pallrade mig in i duschen för att åka vidare till stan och möta upp mamma. Mer julklappsköp stod på schemat. Jag tyckte jag åkte in tidigt till stan och var väl ovanligt dum när jag trodde att jag skulle vara nästan själv. På Ica maxi var det mycket folk i affären men i kassorna var det tomt som tur var. Sen styrde vi kosan söderut till diverse butiker och gjorde lyckade fynd. Haha mer än så avslöjar jag inte för man vet aldrig vem som läser här. MEN hur tänker folk egentligen........Panik och trångt på parkeringsplatserna och folk som ska fram till varje pris. Man kan ju bara sitta i sin egen bil och skratta åt eländet.
Nu har jag och Jenkan precis avslutat ett papperkaksbak och så väntar vi på att kasslern ska bli klar i ugnen. Ja just det riset ska ju också kokas. Hej så länge.

Stugan

Tog beslutet igår om att vi skulle åka en sväng till stugan idag när vi vaknade. Det blev lite sent igår så vi sov till vi vaknade utan att ställa några klockor. Efter frukosten packade vi ner täckbyxor och vantar i alla former och åkte iväg. Killarna fick börja med att skotta en plats så vi kunde få in bilen på gården. Kallt som tusan var det inne (10 grader) för luftvämepumpen hade frysit ihop. Det var bara att tända i brasan och massa värmeljus. Efter en promenad ner till hamnen var det dags att grilla korv. Till och med barnen kunde vi locka ut i snön för lite familjemys. Det snöade hela tiden och blåste så vi stannade inte länge innan vi åkte hem igen.

Tyvärr går det inte att få in bilder igen men jag provar i morgon.

    

Kalas

Igår var vi iväg till Stockholm för att fira en 40-åring. Det var Jesper som fyllde i tisdags men hade kalas i lördags. Det är alltid trevligt att komma ner till dom och hälsa på en sväng. Jag tycker det är synd att vi bor en bit ifrån varandra. Det går inte bara att svänga förbi en kväll. Vi trivs bra tillsammans med dom så man längtar till sommaren igen då vi bor grannar vid stugan. Det stora pluset är ju att barnen kommer överens så himla bra. Kvällen var jättetrevlig med god mat och dryck. Vi fick även träffa släkt och vänner. Jag träffade Jespers mamma och pappa redan i somras då vi var ut allihopa i skogen och plockade svamp. Det kom Jespers pappa ihåg och kallade mig svampen hela kvällen. Han var en riktig charmör som jag tyckte om.
Tack Jesper och Jessica för en supertrevlig kväll.

    


Födelsedagsbarnet och fru Jessica.


Krassliga familjen

Då var det vår tur (eller otur) att vara sjuka. Linus har legat nerbäddad hela veckan och nu är Jenkan och jag hesa med ont i halsen. Alla barnen har varit hemma idag för att ta det lite fredagslugnt. Jag och Jenkan tog en tur till stan för inhandling av julklappar. Jag har aldrig varit så sen som jag är i år. Men nu är jag färdig och det känns skönt. Vi mötte upp mamma och så hjälpte vi henne också med tips till alla barnen. En tur till både Ikea och Media Markt var det planerat. När vi åkte hem fick vi med oss ett litet yrväder vid namn Rex. Han är så busig och bitig på allt och alla men förhoppningsvis slutar det när han blir av med mjölktänderna. Söt är han så det stänker om det. Och bortskämd blir han. Nu väntar en skön fredag med mys i soffan.
I morgon blir det en tur till Stockholm för att fira Jesper som har fyllt 40 år. Det ska bli trevligt att ses igen. Det blir ju inte så ofta nu när vi inte åker till stugan varje helg. Men på söndag tar vi nog en tur dit för att titta till hur det ser ut där. Sen lär det nog bli lite snöskottning och kanske korvgrillning.

Inlägg 500

Nu har jag alltså fått ihop 500 inlägg.
Ska jag skriva något vettigt i det 500:e inlägget??? Nej det struntar jag i.

Mot oändligheten och vidare......................



Liten tomtenissa

Var och hälsade på lilla Wilma idag. Jag skulle titta på korten från dopet och så skulle jag ta med vår paraplyvagn så Pernilla kunde bestämma om hon ville köpa den eller inte. Jag ville helst inte sälja den men man kan väl inte ha kvar en barnvagn för att den är söt heller??? Är man lite galen då? Ja för flera barn blir det inte hos oss det är jag säker på om det är någon som undrar. Kameran var så klart med och vi passade på att ta lite tomtebilder. Mössan var för stor men hon var riktigt söt i den.


                

    

 

    


Körtävling

Det känns som att mina senaste inlägg kommer en dag efter dom har varit aktuella men vad gör det då!!!!
Igår var vi alltså på Gränby Centrum med kören och sjöng lite. Det är en tävling där om titeln Uppsalas bästa kör. Det roliga är att det var en kille som ringde Caroline och ville att hon skulle komma dit med sin kör. Alltså så var de inte vi själva som anmälde oss. Men man kan ju förstå det för det är klart att Caroline skulle dra dit mycket folk också. Och det gynnar ju handeln mycket mer. Vi var på plats ca 40 minuter före utsatt tid och skulle värma upp. Några övningar gjorde vi men så sjöng vi Ja må han leva också. Bara för att värma upp lite. Caroline måste ha flörtat ordentligt med killen för innan klockan två så stod vi och sjöng för fullt. Vi hann med tre låtar innan vi tog julsångerna. Det var sånt himla drag och det var så roligt. Vi rockade fett!!! Så klart var famijen på plats och mamma, pappa och mormor var där för att lyssna på oss. Jennifer satt på Patriks axlar och var mästerfotograf.

    



Det var jättemycket folk på plats så jag kan förstå om det var lite smått kaos runt omkring oss.



När vi var färdiga gick jag och pratade med Caroline och då passade vi på att ta en bild.


Idol

Är fortfarande trött efter den sena kvällen igår då vi var till Globen för att kolla in Idolfinalen. Grabbarna ville inte följa med så vi hade två biljetter över. Vi tog med oss en av Jennifers klasskompisar. Tjejerna var spända på väg till Stockholm. Jennifers kompis hade aldrig varit i Globen och heller inte i Stockholm så för henne var det extra spännande. Vi satt uppe på läktare B så det var lite för högt för min del men det gick bra. För oss som var på plats i Globen var det inte bara sångerna som tvpubliken hörde utan det var underhållning på scenen när ni hemma hade reklam. Vi hade jätteskoj hela kvällen och tjejerna orkade stanna kvar till omröstningen. Förra året åkte vi hem i den långa pausen och såg slutet hemma i tvsoffan i stället. Det blev lite inhandlat en tröja och en mössa till Jenkan. När vi sen åkte hem strax efter klockan elva så somnade båda två i baksätet innan vi hade lämnat parkeringsgaraget.
Nästa år blir det bara tre biljetter eller kanske bara två till och med. Eller kanske fyra om vi får med oss paret Hylvander???

Diplom

Titta vad som kom med posten igår. Nu kan jag stoltsera riktigt mycket för nu har jag fått det på papper också att jag klarat utbildningen. Och idag har det gått iväg två jobbansökningar. Pratade med två mäklare som ville ha CV och nu är det alltså skickat. Oj vad duktig jag är. Länge sen jag kände mig så här duktig. Vi får väl se om det ger något resultat.


Kör för alla

Jaha ja igår var det sista gången med kören. Vi fick ta med oss vänner den här gången och så skulle vi ha en liten minikonsert för dom. Jennifer ville följa med och då var ju Patrik tvungen att följa med han också. Vi gjorde uppsjungningen tillsammans med våra gäster i bänkarna och sjöng tre låtar sen gick vi upp på stora scenen och sjöng låtarna som vi tränat på hela terminen. Därav var Patrik tvungen att följa med då jag inte kunde lämna Jennifer själv på bänken. Jennifer tyckte det var jätteroligt det syndes på henne och hon sjöng med både i sångerna och på uppsjungningen. Hon fick bland annat träna bukandning och lära sig var stämbanden sitter och varför man ska göra vissa saker. Patrik kan jag säga var mindre road. Men han satt snällt och lyssnade på oss andra. Halva nöjet är ju att titta på Caroline som för ovanlighetens skull var väldigt lugn igår. På scenen framförde vi låtarna Fields of gold, With or without you, Du e min man, Live is life, Drummer boy, Hallelujah och Bad romance. Vi rockade FETT!!!!!!!!! Nu väntar Gränby Centrum på söndag klockan 14 och där kommer vi att framföra tre låtar vilka dom är kommer jag inte att avslöja här utan kom och titta i stället. Sen vill jag att ni går in och röstar allt vad ni orkar på Kör för alla-kören då har vi chans att vinna 20.000 kronor som vi tänker skänka till Grottan som hjälper hemlösa i Uppsala. Allt för en god gärning alltså.

http://julkorskampen.interactivesolutions.se/

Ni kan inte rösta tidigare än söndag men här kommer länken i alla fall.

Städa minneskort

Igår var det kalas hela kvällen för Robin. Gäster kom och gick. Det var en liten skara som var här och grattade.  Vi väntar besök i helgen också och det blir skoj. Har äntligen kommit på ett sätt att få ner rumpan på alla samtidigt. Jag har köpt ett smidigt ihopfällbart bord som jag sätter in i vardagsrummet och sen inhandlades det sex klaffstolar igår på Ikea. Det gick jättebra och alla fick sitta utan att trängas. Problemet var att hitta en stor duk som jag kunde slänga på bordet (det är obehandlat) men det löste jag med en fin höst-gardinlängd. Det gick superbra och jag tror ingen såg att det var en sydd kanal i kanten heller.
Men dom som läser här vet det nu.....
Robin skrapade nästan ihop hela summan till en ny data och resten som fattas har vi lovat att hjälpa till med. Så jag tror att han var mycket nöjd med kvällen. Enda problemet nu är att den data han vill ha är slut men kommer nog hem inom en vecka. Nu är det bråttom!!!!!!
Nu väntar en lugn dag med minneskorttömning för mig. Det är inte så praktiskt med stora minneskort för då väntar man så länge med att tömma dom. Och har man dessutom tre kort så bara skjuter man upp problemet framför sig. Jag måste lära mig att fixa det på en gång så det inte hinner bli så mycket jobb.
Ikväll är det sista gången på kören också och då kommer Jennifer och Patrik åka med. Jennifer är på helspänn för hon ska sjunga Lady Gaga säger hon. Rah rah ah ah ah, Roma roma ma, Gaga ooh la la, Want your bad romance.

Grattis Robin på 15-årsdagen

Många kramar från mamma, pappa, Linus och Jennifer.



Färdigmålat

Äntligen har vi gjort Linus rum färdigt. Sista strykningen drog jag igår och idag har jag städat och plockat och skurat bort slipdam. Det kändes så himla skönt att flytta in möblerna igen och det tror jag Linus också tyckte. Nu ska det inhandlas en hylla på Ikea men det är ingen brådska med det. Allt blev så fint. Det ser ut som rummet blivit större men vi har tagit bort saker och när han får nya hyllan så ska det bort ännu mer saker. Blocket.se kommer nog att få besök av mig.
Nu kan jag slappna av och behöver inte tänka på tentor eller målning. Ser nu fram emot en lugn skön jul och ett nyår i fjällen.

Stjärnklart

Har kommit hem efter en fantastisk kväll i Stockholm igår. Vi hade bokat biljetter till Stjärnklart som är en gala med flera artister. Dom som var med var Magnus Carlsson, Jerry Williams, Sarah Dawn Finer, Peter Jöback, Charlotte Perelli och Anders Berglund som var konferencier. Med oss hade vi Sabina och Freddan. Vi åkte tåg till Stockholm och hade bokat hotell precis bredvid centralen. Efter väsklämning på rummet var vi ner i hotellbaren och tog varsinn öl. Vi gjorde oss i ordning och tog taxi till Stockholms konserthus som inte ligger  långt bort men det var ju kallare där än hemma. Väl där fick vi ett glas champagne i handen och fasiken vad illa det smakade. Finns det verkligen någon champagne som är god??? Ge mig ett tips! Vi var ju i konserthuset så det var två akter med matpaus emellan. Lite rörigt kan jag tycka med tanke på att det var ganska många som skulle ut samtidigt och få sin gourmettallrik och sen skulle alla tillbaka in till sina platser igen och allt det på ca 40 minuter. Kvällen var trevlig med många skratt och väldigt bra musik. Och i morse väntade en stor hotellfrukost. Mums.....
Tack allihopa för en trevlig kväll hoppas vi kan göra om det snart igen.


Fäääärdig

Jag fick sista resultatet idag. Ok och vad sa det då...........trumvirvel. GODKÄND.
Jiipii nu är min vånda slut och jag kan titulera mig fastighetsmäklarassistent. Ojoj det var ett långt ord att skriva. Men ni kan gissa om jag är stolt över mig själv. Med mycket läsa och tentor som inte var att leka med är jag äntligen färdig. Men en sak kan jag säga, det blir inget mer plugg för mig. Det var så himla jobbigt att börja läsa igen efter dom 19 år sen jag gick ut gymnasiet. I alla fall inte på distans som jag läst nu.
Haja fatta läget JAG ÄR FÄRDIG............... Fett nice.
Nu gäller det att börja söka jobb eller i alla fall försöka få tag på en praktikplats.

Puss och kram till alla som stöttat mig och hejat på mig och aldrig tvivlat när jag varit som mest uppgiven.

Näst sista gången

Sitter i soffan och you-tubar lite. Har hittat massa klipp med Caroline. Allt från när hon uppträder själv till framträdande med oss i kören. Det väcker minnen från vår konstert i Berwaldhallen som vi gjorde i våras. Så fantastisk känsla. Stockholms kören var med på invigningen av nya rulltrappan på centralen den 1:a december. Det är så himla mäktigt för dom är ca 900 stycken i kören. Vi i Uppsala är BARA ca 400 stycken. Det kändes så konstigt i dag på alla vis. Först var det Caroline som inte var på plats så hon hade satt in en ersättare. Heinz var på plats i alla fall och så var det en kille med som spelade trummor. Det var så kul för det hjälper så mycket när någon håller takten med ett par trummor i stället för bara gitarr. Jag saknade verklingen Caroline i kväll, visst var den andra tjejen bra men hon är inte Caroline. Dessutom kändes det lite svajigt med några låtar och det känns ju sisådär när det är sista gången nästa vecka och då får vi bjuda in vänner som ska lyssna på oss. Jag menar att då ska ju allt sitta perfekt. Sen är det Gränby tävlingen också. Det är den 12 december klockan 14:00 om det är någon som vill komma. I stort sett är jag nöjd med kvällen jag fick ju sjunga.

Kallt

Idag har det varit riktigt kallt. Jag tog mod till mig och åkte till stan för en shoppingrunda. Det blev mycket titta i affärerna där det var varmt. Så fort man stack ut näsan så stelnade man till av köld.
I morgon skulle jag åka till Arlanda och hämta Patriks föräldrar som har varit i USA tre månader. Nu sitter dom fast på flygplatsen för i New York där dom skulle mellanlanda är det snöstorm. Det är alltså inte bara snö och kallt hemma här hos oss. Vi får väl se om dom kommer hem på fredag i stället.
Jag har inte haft tid att öva och leka med kameran som jag kanske skulle ha önskat. Idag när jag tyckte jag hade tid så var det så kallt så jag tog en bild genom köksfönstret. Det kändes ju sisådär men det fick duga. Jag tycker att det inte behöver vara så här kallt längre. Runt 6-8 grader vore perfekt.


Var och grävde i skåpet efter tomtebloss och fann en ask med några kvar. När dom kommer fram är det snart jul. Så nu har jag provat att brandvarnaren fungerar. Den tyckte inte om mina tomtebloss för den började tjuta när vi hade bränt av några pinnar. Det gick inte att få hejd på den för den skrek en lång stund.


 






RSS 2.0