Helg

Så var det fredag igen.....
Jag har varit hemma med Linus i två dagar nu för han har haft hög feber och hosta. Det blir lite tråkigt att bara sitta hemma och inte göra någonting. Började därför dagen idag med att ta tag i golven med först damsugaren och sedan skurhinken. Inte så kul men man måste ju valsa runt med dessa kavaljerer ibland. 
Efter det fick jag ett ryck och började städa och möblera om i tvättstugan. Det blev riktigt bra är mycket nöjd......  :) 
Sedan var det dags att ta fram min nya brödbok. Och gissa vad?? Jag har gjort mitt första matbrödsbak. Det blev småfralla, kul var det.
Nu väntar ännu en kväll i soffan framför Let´s Dance.

Matbröd

Jag har beställt en bok om matbröd och den kom med posten idag. Jag tänkte att jag skulle börja bli lite duktig med att baka bröd själv. Det är ju mycket nyttigare om man gör detta själv och så har jag bättre koll på vad vi stoppar i oss. Nu tänkte jag inte göra allt bröd här hemma men det är ju en början i alla fall till ett "kanske" bättre val än det som finns i affären.


Matbröd av Tulla Grünberger


Jag har i princip inte bakat någonting själv det är så att jag har en underbar mormor som alltid har bakat tex när någon har fyllt år. Så jag har ju inte saknat vare sig bullar eller kakor i min frys. Kram till dig mormor ;)
Det var tjejorna på jobbet som tipsade om den här boken och nu har jag som sagt fått hem den. Har suttit och läst lite i den och det verkar som om det är en ganska lätt bok med enkla recept. Det kan jag behöva som inte alls är van att varken sköta kavlar eller jäst. Wish me good luck......


En ny vecka

Då var det måndag igen. En ny vecka väntar och det är så mycket att jag inte vet hur vi ska hinna med allt. Idag måndag har vi varit till stan för att handla presenter till ett kalas som yngsta sonen ska på i morgon. Det är två killar från innebandyn som ska ha sitt kalas inne på Lasergame så det ser Linkan fram emot.
På onsdag börjar Jenkans gympa och så är det öppet hus i skolan för stora tonåringen som ska börja sjuan. Sen är det möte på torsdagkväll. Och mellan allt detta ska jag ta mig in till stan igen för att handla ännu en present till ett 40-årskalas som är på lördag. 
Längtar..........vill ha ledigt..........bara 12 dagar kvar jiiiipppiiiiiiii

Jaaaaaa

Ännu en innebandymatch avslutad. Efter en hård strid slutade det med 3-2 till BBK. Arlanda ledde in i det sista men när klockan visade 18:49 kvitterade grabbarna till 2-2 och med 13 sekunder kvar av sista perioden fick BBK in ytterligare ett mål. Ännu en dag som stolt innebandymorsa. 

                                               
                          
 

Grattis Svärmor

Idag fyller Patriks mamma 60 år. Men jag har hört på ryktets vägar att hon tänker smita iväg. Jag tror det var till Stockholm. 
Ja ja hon tror väl inte att hon slipper ifrån bara därför. Nej vi kommer i morgon och då vill vi ha tårta.

Här är svärmor och svärfar

Jag skickar lite blommor till dig för jag vet ju att du är inne här och tittar varje dag.




Äntligen fredag

Har just kommit hem från jobbet. Då var det gjort en hel veckas arbete har jag klarat av men jisses vad skönt det är att veckan är slut. Det har varit lite tuff att komma tillbaka från förra veckans sängliggande.
Ska snart börja med matlagningen och på fredagar brukar vi äta.......



Sedan ska vi bänka oss i soffan allihopa för att titta på Let´s Dance. Jag har inte riktigt kommit in i programmet än så jag har ingen favorit som jag röstar på.

I morgon är det innebandymatch igen så det är fullt upp. Jag återkommer med resultat.


Miami Ink

Ikväll har jag suttit och tittat på ännu ett avsnitt av Miami Ink. Jag tycker att det är en bra såpa, kul att titta på. Själv har jag två tatueringar, den första fick jag som gåva av min bror Fredrik när jag fyllde år för tio år sedan och den andra gjorde jag sommaren 2008. Båda två är delfintatueringar. Måste berätta om den senaste, det började med att en jobbarkompis och jag sa att vi skulle tatuera oss en skojig grej tyckte jag men sagt och gjort så beställde vi tid och åkte iväg. Med oss var även min kompis Sabina det blev en bra dag och ett bra minne. Tokiga vi fniss.
Tillbaka till Miami Ink. Om två veckor så åker vi till Florida och det ska bli så skönt att komma till värmen och få lite semester. Patrik har pratat om att när vi är där så vill han åka ner till Miami och göra en tatuering. Patrik har en panter på armen men vill ha en till och det skulle vara roligt att få göra en over there som man säger. Problemet är att vi har en bekant som precis har kommit hem från Florida vars dotter skulle till Miami Ink för att göra en tatuering. Dom letade upp stället och fick en chock det visade sig att personerna som man ser på TV inte alls var närvarande och dom anställda där så himla störiga vilket slutade i att våra vänner gick rakt över gatan och där var dom jättetrevliga.
Vi får väl se hur det blir för oss.



 


Tisdag

Efter en hel vecka hemma i sängen med lunginflammation har jag nu klarat av två dagars jobb och en början på ännu en vecka. Igår blev det en riktig rivstart först jobba 8 timmar sedan personalmöte på kvällen. Det blev ett 12-timmarspass på en gång. Jag jobbar på en förskola så man är ju hela tiden utsatt för det där med bakterier det gäller att vara stark och härda ut men ibland går det inte.
Idag efter jobbet bar det av in till Kvantum för att fylla upp frysen och kylskåpet. Tänk att det är det tråkigaste jag vet att åka och handla mat men det är ju ett nödvändigt ont. Med mig hade jag Linus och Jennifer och det är ju inte direkt deras roligaste hitta på grej heller. Robin var hemma hos mormor med hög feber så nu är det hans tur att ligga nerbäddad.



Våra fina barn



 


Nytillskottet

Idag har vi varit inne i stora staden och hälsat på den senaste lilla varelsen i släkten. Patriks minsta bror fick en liten son och våra barn fick därmed en ny kusin att busa med. Lille Jacob som han heter är 9 dagar gammal idag och så söt. Stolt storebror är Jonathan snart tre år. Tur att våran Jennifer var med som kunde roa Jonathan lite det är ju inte lätt att leka med en lillebror som bara är en dryg vecka gammal.


Hej världen här är jag!


Det är min lillebror. Visst är vi lika??

Stugan och innebandy

Igår bar det av till stugan för en natt. Det finns inget mer avslappnande än att komma upp till den och känna vinden från havet, lugnet och slippa stressen från alla måsten som man har hänger över sig när man är på hemmaplan.
Ni vet ju själva hur det är allt hänger över en liksom är det inte tvätten så är det disken och är det inte disken så är det städningen. Det är helt underbart att komma ifrån. Hela familjen samlad och bara myser.



Här är vårat andra hem fint va


På väg hem idag mellanlandade vi halvvägs för en innebandymatch. Det var yngste sonen som spelade. Alla spelade superbra och som sonen skulle ha sagt: Vi ägde dom!! BBK alltså vårat lag vann med 4-9. Synd att dom andra hade en ganska bra målvakt annars skulle det bli tvåsiffrigt, Linus hade jättebra målchanser så det var otur att inte det blev fler mål. Kämpa på till nästa gång säger jag.





Nu måste jag sluta ska in i duschen sedan på kalas

GRATTIS MAMMA

Idag fyller min mamma 55 år. Hon är världens vackraste snällaste och bästa mamma, det finns ingen som hon.
Mamma ställer alltid upp när vi behöver barnvakt eller vad det nu är TACK MAMMA för att du finns.



Hej mamma vi syns i morgon då ska vi fira dig ordentligt.

Eftersom det är några som jobbar sent idag ska vi fira mamma i morgon men det gör ju inget då får vi desto längre tid att äta gott och umgås. Det blir jag och min familj min bror och hans familj. Det blir skoj.

Jag skickar en bukett blommor så länge.





 

Frisören

Äntligen var det dags......efter nästan fyra veckors övertid har jag varit hos frisören. (Jag brukar gå med 6 veckors mellanrum)
Lite kortare nacke något längre på sidorna och så FÄRG.
Skönt skönt skönt att få liva upp håret i den här gråa sörja som är överallt just nu.
Hallå solen var är du??
Det är bland det bästa jag vet att få gå till frisören man kommer dit sätter sig ner säger Gör vad du vill! sedan blundar jag och njuter av situationen drömmer mig bort. Men men som allt annat har även detta ett slut. I alla fall så blev det kanonbra denna gång sitter med ett leende i bilen på väg hem.
// V

KÖRSLAGET

Jag fullkomligt älskar allt vad musiktävling heter.
Så Ska Det Låta, Singing Bee, Doobidoo, Sing-A-Long och Körslaget.
Och så i lördags packade jag och min kära man in oss i bilen och styrde kosan mot vår stora huvudstad. Två utav våra tre barn körde vi över till mormor och morfar och den tredje sov över hos en kompis. Tidigare i veckan hade jag fått två biljetter till live-inspelningen till Körslaget. Satt i bilen på väg ner med stora förväntningar medan stackars Patrik bara följer med. Han tycker om musik men inte själva tävlandet i sig men så ställer han upp för sin fru(gulligt eller hur)? Puss på dig.
Och så var vi framme en halvtimme för tidigt men redan då var det en ganska så lång kö. Äntligen började dom släppa in oss för att ta av jackorna och så ännu mer väntande innan vi fick komma in och sätta oss. Uppe på läktaren satt vi körvis och av någon anledning hamnade vi på Boråskörens sida.(Kan inte förstå varför)
Henrik Studiomannen börjar prata om hur vi ska vara Gry kommer ut och sen drar det igång. Jag säger bara det VILKET DRAG. Ojojoj Glad att vi åkte. Tack Patrik för att du följde med.







Jag hejade på Team Magnus här är dom



Patrik höll på Team Hanna


Nu blev det ju så att båda körerna gick vidare så vi åkte hem nöjda båda två.....

Ha det gott till vi hörs igen/Veronica


Välkommen till min nya blogg!

Hej
Har gått och funderat på det här med blogg ett tag och så tog jag mig i kragen och startade upp en.
I första hand tänkte jag att det var ett sätt att få visa upp mina foton som jag tar men samtidigt så vill jag kunna berätta om vad som händer i min värld.
Nu är den i alla fall på G och det känns spännande.

Hoppas vi ses
//V

RSS 2.0