Attract

Inte så snyggt med det funkar.
Efter att ha stått ihopvikt i flera månader släpade jag fram vårt gåband igår. Trött som tusan och ont i ryggen igen gav jag mig fan på att jag måste göra något åt min ork och värk. Jag monterade upp bandet och hittade på massa av andra saker för att förhala gången så länge som möjligt. Dammsuga, plocka tvätt, damma lite och slänga utbrunna värmeljus kunde ju vara alldeles så viktigt just nu i denna stund. Hahaha, vem försöker jag lura egentligen? Nej du kvinna, upp och hoppa. Hade ett mål, ett kort sådant som jag klarade galant. Det gäller att inte sätta upp för stora mål för då lessnar jag bara. Men idag var jag på det igen. Upp ur sängen och på med springskorna. Efter det var det väldigt skönt med en dusch och en stilla frukost med tända ljus.
Men frågan kvarstår: Vem fan vill ha ett gåband i vardagsrummet?
 

Julbilder

Här kommer ett gäng bilder från julafton.
 

Julafton 2012

Jag har haft en jättemysig julafton med mina kära. Vi sov ganska länge. När alla barnen var vakna fick dom ut i snön för att hämta sina strumpor. Lite småpaket som tomten varit förbi med. När dom var öppnade kunde dom inte hålla sig längre utan började dela ut från granens gömmor. Jag och Patrik hade bestämt att vi inte skulle köpa några klappar till oss eftersom det kommer en kamin i slutet på januari men det kunde han inte hålla. Lite nyttosaker var det men i alla fall. Bland annat äppeltv och en ny sodastreamer som är automatisk. Det blev en brunch med sill och skinkmacka innan vi åkte till mamma och pappa. Där hade vi en mysig eftermiddag och kväll med fina paket innan vi åkte hem igen. Vi fick en murika. Spännande att se vad man kan göra för smaskigt i den i sommar.
Hem till soffan där vi fick vila några timmar innan jag och Linus åkte till kyrkan för att gå på Julnattsmässa. Hela kyrkan var full till sista bänkraden.
Tack så jättejättemycket alla för en fantastisk julafton.
Bilder kommer i morgon.

GOD JUL

Nu har den 23:e passerat över till den 24:e. Julafton idag alltså. Jag håller på för fullt att försöka få i säng killarna. Jennifer sover för flera timmar sen. Tänk va lätt det var när dom var mindre med att lägga dom i tid så kunde man vara uppe och slå in julklapparna i lugn och ro.
Nu väntar några timmars sömn innan alla ska kliva upp igen och öppna klapparna. Det finns inte så många under granen i år. Men alla får det dom önskar sig. På eftermiddagen tar vi och åker över till mamma och pappa. Där väntar också Fredrik med familj och en himla massa julmat får jag hoppas.
 

Min bild

Jag får vara med igen. Fick ett överraskande mail igår om att webmastern för Storvretas hemsida ville låna en bild av mig. Självklart fick han det och jag blev jätteglad. Fyra bilder förrut och en bild nu. Skillnaden är väl att nu står faktiskt mitt namn vid bilden och det gör att det blir extra kul.
Han ville låna bilden med bucklan och här är länken till inlägget.
 
http://www.storvretaibk.se/vm-bucklan-pa-besok-i-fyrishov__1520

GULD

Igår var det äntligen dags för första matchen på väldigt länge i Fyrishov. Guldbucklan för förra helgens VM hade killarna lånat med sig så efteråt blev det lite fotografering för den som ville. Vinst blev det med 7-3 mot Dalen.
 

Diggiloo

Känslan som man har när man varit i stan och inte blivit sur en enda gång över alla andra som inte fattar att det är hur idiotiskt som helst att åka in en lördag förmiddag. Jag kunde ha fixat det igår men var så trött och hade ont i kroppen. Min fina röda vinterjacka väger minst 7 kilo. Måste lära mig att inte ta på den när jag ska springa ut och in i affärer. Men i alla fall så gick det bra. Först till Ö&B sen till Gränby. Parkeringen på Gränby ska vi inte tala om. Det var så fullt överallt men hittade en lucka på en gångväg och där stod det flera andra bilar så jag ställde mig där jag med. Det gick ju bra in fort och köpa det jag skulle och sen hem igen.
Slog på tv´n när jag kom hem för att upptäcka att det var repris på Diggiloo från igår. Jag satte mig och tittade idag igen. Snart kommer Patrik och Jennifer hem från stugan och då ska vi åka på kalas. Robin är i stan och ska titta på bio och Linus har sovit hos en kompis.
Jag har ett litet projekt på gång igen får se när jag orkar börja med det. Kommer jag bara igång så tar det inte så lång tid. En ledtråd är att det har att göra med garn. Ja okej då en virknål också :)

Att åka eller inte åka.....

Sitter nyduschad och funderar över dagen. Jag måste till stan idag men ska jag åka nu eller i eftermiddag. Åker jag nu så blir det en kortis för att bara handla det jag måste och inga utsvävningar alls. Förresten hinner jag inte med det sen heller. Jennifer ska hämtas i skolan för att åka till tandläkaren så därför måste det bli en snabb tur till stan nu om jag beslutar att åka på fm. Annars får jag åka iväg när vi tandläkart färdigt. Robin behöver varma strumpor och en present till ett 30-års kalas i morgon ska köpas. Sen har jag två julklappar kvar att handla som jag vill ha gjort i dag.
Skickar en hälsning till Sabina som ska läggas på operationsbordet idag. Det kommer att gå jättebra och sen när knät är fixat kan vi kuta runt på stan igen.
En lunch på Heat kanske? ;)

121212

Ja det är ju datumet för den här dagen. Den 12:e december 2012. Enligt nyheterna har det varit många som gift sig idag. Inget speciellt har väl hänt i mitt liv utan allt har rullat på som vanligt. Nu dröjer det väldigt många år (89) innan vi kan ha något liknande tal igen. 2101-01-01.

Mer snö

Mer snö har det kommit.
Jag satt i lugnan ro i soffan igår kväll och väntade på främmande. När dom kom så reste jag mig och till min förskräckelse så upptäkte jag att det var näst intill full storm ute. Eller kanske inte men i alla fall. Det blåste rejält och snöade. Jag som har önskat mig ett stopp på snön till ungefär den 21 november 2013. Det skulle väl vara bra? Men som tur var så kom det inte så mycket så det var ändå okej.
I måndags när jag kom till jobbet så stod det en jättefin lykta på bordet som jag fått utav ett syskonpar på miniorerna. Det var så himla snällt, jag blev superglad. Tänk vad lite som kan rädda en dag som gör att man orkar hålla humöret uppe ett tag till. Och igår fick jag en till julklapp. Så klart ville Jennifer öppna den när jag kom hem och det fick hon göra. En ask med tryfflar var det i den. En om dagen blir lite vardagslyx så här innan jul.
 

Robin 17 år

Idag har vi haft kalas för stora sonen som fyller 17 år. Alla kom på eftermiddagen så nu på kvällen har vi haft det lugnt och skönt.
Stort grattis min älskade son och massor med kramar från mamma <3
 
 
 
 
 

Snyft

Vilken tur att jag åkte in till stan och sjöng lite ikväll. Lisa var sjuk så jag hade ingen att sällskapa med. Tidigare på dagen hade jag bestämt att jag inte skulle åka. Köra själv in och hem var inte det jag ville. Där på plats spelar det ingen roll om jag inte har någon med mig men det är ju alltid trevligt med sällskap. Ikväll var det sista gången för terminen och det blev lite hårdkörning inför julkonserten på Gränby Centrum på söndag. För tredje året i rad ska vi vara med i Julkörskampen. Första året vann vi och kunde skänka 20000 kronor till Grottan som hjälper dom hemlösa i Uppsala. Förra året kom vi på tredje plats och vann 2000 kronor som vi gav till Barncancerfonden. I år ska vi vinna och då får Barncancerfonden 20000 kronor av oss. Så för Guds skull efter söndagen så måste ni banne mig gå in och rösta fram oss till vinst.
http://julkorskampen.interactivesolutions.se/performances
Men i alla fall så var det lika fantastiskt att sjunga ikväll som alltid. Så jag ångrar inte att jag åkte iväg.
Ja just det, vi fick redan på nästa termins artister men det avslöjar jag inte än men jag kan säga att det blir skitbra.

TACK! nu räcker det

Snö, snö, snö.
Nu tycker jag att det får vara nog. Nu kan vi ha den snö som vi har och en sisådär runt 8-10 grader kallt. Vore inte det perfekt? Jag trotsade vädret och begav mig ut till Skutt för att ta emot juniorbarnen. Ut dit är det bara gärden och det gick inte fortare än ca 40 km i timmen. Det var ju rena stormen. Vi bestämde ganska snart att vi skulle ställa in men vi var ändå tvungna att möta barnen så dom kunde bli hämtade. Hem gick det ungefär i 15 km i timmen. Tur att jag hade en bil framför mig som kunde bana väg. Riktigt otäckt var det.
Väl hemma i tryggt förvar började jag med maten. Ja, efter att jag skottat loss bilen som fastnade när jag skulle in i garaget. Tacos blev det fast det inte är fredag. Nu på kvällen har jag bakat två sorters kakor och hunnit med att påbörja en virkad snigel. Den kommer att bli himla söt.

RSS 2.0