Nikon vs Canon

Spontaninlägg........
Vad jag önskar att du min kusin bor lite närmare mig. Då skulle jag dra ut dig på en kvälls/nattfototur i Uppsala. Med varsin kamera runt halsen skulle vi fota dom bästa bilderna någonsin :)
Nikon vs Canon!
 

Björkar

Lördag och sovmorgon. Idag kunde jag faktiskt sova till halv nio och det var riktigt bra. Annars brukar jag vakna före åtta och inte kunna somna om. Jag har aldrig kunna ligga kvar i sängen på morgonen utan vaknar jag måste jag upp direkt och in i duschen. Ja jag vet att det är inte klokt men så är det.
Igår var det fotodag på jobbet igen. Varje fredag får jag hålla på med mitt intresse. Och så har jag fått reda på att jag blir kvar ytterligare ett år från sista juli. Det innebär att jag kan andas ut lite till och resan till Polen i oktober följer jag med på. Ska bli riktigt kul.
 
 

Äntligen fredag

Idag är det 14 februari, alltså alla hjärtans dag.
Vi brukar inte fira med något speciellt geléhjärtan till barnen och lite god mat. Idag kokade jag ris innan jag åkte till jobbet så idag blir det sushi. Linus får grillad kyckling och potatissallad eftersom han inte gillar det vi andra ska äta. Han brukar få lasangelåda men det är väl lite taskigt en dag som denna.
Det börjar bli svårt att få in barnen för fotografering men ibland lyckas man. Och det var nu i veckan för ett födelsedagskort. Nya objektivet är alldeles för bra för att användas med mina lampor eftersom det blir helt vitt så jag måste komma på hur jag gör. Det är säkert bara en inställning men det gäller att klura ut hur det ska ställas in också.
Finaste bilden är denna :)
 
 

RSS 2.0