Städ och Instagram

Söndag morgon och jag framför tv'n. I fredags var det tvättdag och igår var det tvätt-och-städdag. Nu börjar jag se golvet i tvättstugan vilket är himla skönt. Och kanske behöver inte barnen leta efter kläder som inte ligger i garderoben. Fattar inte hur mycket tvätt en familj kan samla på sig. 
Jag har varit hemma i helgen med killarna medan Patrik och Jennifer har varit i stugan. Vi hade inte slagit på värmen där så tydligen var det 10 grader när dom kom upp i fredags. Här hemma har jag eldat så vi var uppe i 25 grader och det var ju skönt att vi slapp mössa och raggisar i soffan. 
Det där med instagram är himla kul tycker jag. Men kommer jag att hinna uppdatera två konton? Ett på telefonen och ett på paddan. Jag startade ett igår som heter smyckenbypyzen. Tänkte att jag skulle ha ett med bara smycken. Smart ja visst men tänkte jag riktigt klart där? Jag har ju startat en till blogg som jag inte tar hand om. Men det är ju lite bökigare med en blogg så det kanske funkar i alla fall. Vi får väl se hur det fortlöper, bli det för jobbigt så avslutar jag smyckeskontot. 

Flyter dåligt

Det är dåligt flyt nu. Men lovar bättring. Verkar bara finnas av eller på aldrig nåt mittemellan. Sitter just nu och väntar på att Apoteket ska öppna sen tillbaka till jobbet som jag börjar hemifrån idag. Några få bilder som ska redigeras sen till pastors för att skriva ut dom. 
Hej svejs!

Olyckan

Härligt att komma hem till ett städat hus idag!
En sen dag blev det då jag vid sextiden började rulla hemåt. Första dagen för vår grupp i Skutt. Det gick över förväntan och barnen hade verkligen längtat till starten. 
Vid den sena timmen orkade jag inte åka hem och börja med maten. Åkte i stället ner till Patriks jobb och tittade på brandkåren som hade övning. En arrangerad trafikolycka. När vi tittat färdigt blev det pizza och kebab till middag. Skulle behöva lite ny inspiration vad gäller nya maträtter. Tar gärna emot recept av er om ni vill dela med er......... 
Ilskan från igår då? Ja det känns ju inte bra men det är bara att acceptera vad som hände. Men med min fina förklaring kanske ni kan se bilderna ändå. 

Så frustrerande

Igår när allt flöt på bra med städ och plock skulle jag fortsätta va lite duktig tänkte jag. Jag har aldrig någonsin lyckats med det tidigare men igår var katastrofen ett faktum. Ja okej säger ni, om du tycker det här är katastrof så vänta du till nåt allvarligt händer. Ja jag vet, mitt problem är ingenting men jag kan tala om att jag var gråtfärdig igår. Som sagt så satt jag i godan ro och rensade mina minneskort. Jag hade massa bilder på alla fyra korten så det var dags tycket jag. Ett utav korten innehöll massa mappar som inte ens var mina kort från när vi rensande datorn i USA. Jag tittade igenom några och konstaterande att inget var mitt och tryckte på tabort knappen. I sista sekunden upptäckte jag att det var nog en mapp som var min. FAAANNN och så var det för sent. Men det var först när jag skulle leta efter några bilder då jag insåg vilka som var borta. Alla mina ca 300 bilder från Diggiloo. Vilket innebar bilder på bland annat Mojje som jag fotade för Jennifers skull, E-Type bland bomber och granater, en mycket rolig och underhållande Per Andersson helt näck (fast den var så liten att det var inget att se hihi). Och så har vi tjejerna Jessica Andersson som alltid levererar, nyblivna mamman Charlotte Perelli, och rödhåriga yrvädret Linda Pritchard. Men misstaget kommer aldrig att upprepas skulle jag tro. Undrar när ilskan försvinner? Jag känner mig lika förbannad idag så är ni inte snälla håll er på avstånd varnar jag.
Men om man nu måste se en ljuspunkt i det hela är det tur att våra semesterbilder är kvar. 

Städa

Städa, städa varje freda! Det tycker ja e kul! Eller hur var det nu då? Nej inte direkt då. Men idag blev det en onsdagsstädning. Dy blöt i svett men golven är nyskurade och blanka. Då måste ju det betyda att jag inte behöver städa på fredag. 
Helt otroligt att det är så varmt om dagarna. Det är ju trots allt 11 september. Lite svårt att klä på sig på morgonen när det är under tio grader och fram på dagen är det upp till över 20 grader. Men än så länge åker trekvarts byxorna på. 
Onsdag idag och det innebär att halva veckan har gått. Så skönt tycker jag. På fredag ska vi till stugan där det är städdag på lördag. Jag hade en tanke om att killarna skulle åka med men vi får väl se hur det blir med den saken. Hoppas det blir fint väder så vi kan åka lite båt. En enda gång har jag varit ute på sjön i år och det var nu i helgen. Då hade vi kanonväder. 
 
 

Underligt val

Undrar om det var den bekantskapen? I så fall får man väl säga att det var kul så länge det varade. Konstigt! Känns så där. Kanske ett svek? Och ett stort, eller? Ja det kan man väl säga. Hmm....... Funderar ett tag men kommer inte fram till något annat. 
Men nu blickar vi framåt och vi har ju trots allt varandra. Jag och min familj i det blå huset och så klart några till. Ni vet vilka ni är. Tack för att ni finns. 

Äntligen

Nu är ännu en helg förbi. Jag tyckte att det var en lång helg för en gång skull men det är nog för att jag jobbade hemifrån i fredags. Då kunde jag ju faktiskt gå ifrån och lägga i en maskin tvätt eller nåt annat mellan sidorna. Jag har en bok som ska läsas innan barngrupperna börjar vecka 37.
I lördags var vi in till stan för att gå på invigningen av dom nya hallarna på Fyrishov. Det var Storvretamatch kl två och halv tre skulle jag gå iväg för att repa till ett uppträdande med kören som skulle vara klockan 15:15. Det gick ju så där med uppträdandet för vi hade inte övat ihop sen i maj men vi hade mycket publik och fick bra betyg så det var ju bra. Jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop det med kören i höst men den frågan får jag ta senare.
På söndagen åkte vi med Linus till Åkersberga han skulle spela med 99:orna. Första matchen förlorade dom och i den andra blev det oavgjort. Det blev en lång resa speciellt som jag trodde att det var en match men så blev det ju inte.
Sen var det jobb idag igen. Först öppna förskolan sen planering inför miniorer och juniorer i Skuttunge. I morgon blir det en dag i stan. Det är en del som behöver inhandlas till starten. Skönt att röra på sig lite. Annars har jag ju ett ganska så fast jobb då jag måste vara på plats.
Idag blir det en bild på Robins pärla. Han har sagt hur länge som helst att han ville ha en 740 som första bil och det blev det också. Från att inte velat köra något alls så är det svårt att hålla honom på halster. Det är bra det för om tre månader fyller han 18 och då är det dags att ta körkort.
 
Titta så fint den glänser i solnedgången.

RSS 2.0