Vinst

I sista matchen som Linus spelade blev det äntligen en vinst. Dom har haft lite motigt killarna i den svåra serien och det var så skönt att sluta på topp men en ganska så stor vinst. Det slutade med 10-6 mot Bälinge och en av målskyttarna var Linus. Han har ett skott som inte någon annan i laget har. En riktig kanonkula. Det gäller att få rätt passning bara. Det var så kul att se och så glad för Linus skull. Nu väntar lite vila innan det dra igång i höst igen.

Härliga fredag

Denna underbara dag jag hade igår. Lade ju ut en liten hint på FB om att allt var fantastiskt och fick en del intressanta svar. Det började med ett besök hos Erik på Muskelcentrum. Vilket inte var helt underbart men jag märker att det hjälper så varför inte lida en stund när det börjar ordna sig med axlar, rygg och nacke.
Efter det hade jag lunchträff inbokad med bästa Sabina på Gränby. Vi var upp på Foodcourten och hade en helt underbar utsikt över stället. Det fick bli en liten tur i affärer innan vi gick upp igen och drack en varsinn kopp latte. Den smakade supergott. Och inte fick jag ont i magen heller :) Vi satt vid rundeln där man se ner över ingången och spanade på människor som gick ut och in.
Sen var det tid att åka och hämta Jennifer från skolan. Snabbt in till stan igen för hon skulle klippa sig. Efter det var vi och hämtade Linus som har varit och praoat på Willys hela veckan. De blev lite mat handlat som vi skyndade oss hem för att fixa. Sen väntade besök på kvällen. Det var fam Mattsson som kom på besök. Gubbarna cyklade medan vi tjejer fick sitta ifred en stund och prata lite skit om allt och ingenting. Senare på kvällen tittade vi på innebandy på tv4 sport. Warberg - Pixbo där Pixbo gick ut som vinnare.
Storvreta vann efter förlängning och straffar i torsdags. Dom fick kämpa för vinsten så det kommer att bli tufft att besegra Granlo på deras hemmaplan i morgon. Granlo som endast har en förlust hemma. Och det var inte mot Storvreta. Men dom röda spelade inte speciellt bra. Jag vet att dom kan mycket, mycket bättre och det hoppas jag dom visar prov på i morgon.

Så kan det vara

Förhoppningsvis är det bara tre kvar, men det kan också vara fyra eller fem. För min skull just idag får det gärna vara fem. Jag längtar/väntar så sjukt mycket till i morgon då vi får åka och titta på lite innebandy igen. (För första gången i historien åker jag inte till kören och sjunger framför något annat) Första matchen i slutspelet. Det är bäst av fem som gäller och vinner Storvreta dom första tre matcherna så finns det liksom ingen anledning att spela två till. Ja eller fyra då kan vi väl säga. Nykomlingarna Granlo kommer att lägga allt krut på att försöka vinna så det kommer inte att vara en promenadseger för dom röda. Dom kommer nog att få kämpa för att få komma till Malmö i år igen. Sen när dom tre matcherna är avklarde så väntar semin och då blir det lika igen att det är bäst av fem. Förra året blev det fem rafflande matcher mor Falun i semifinalen och för pulsen och hjärtats skull så kan dom väl klara av finalplatsen på tre matcher tycker jag.
Men säg mig en sak..... Hur kan det vara så att man totalt fastnat för en sport? För innebandy är faktiskt en sport fast många inte tycker det.
 

Emil

Grattis fasters gullunge. Hela sju år blir du idag. Du är en klok liten kille som man bara måste gilla hur mycket som helst. Vi kommer senare ikväll och firar din dag.
Många kramar från mig <3
 
 
 

En värld full av liv

Allting har en mening, det är vår värld en värld full av liv..........
God morgon allihopa. Det är rätt härligt att vakna upp på morgonen och solen lyser in genom köksfönstret och träffar mitt ansikte. Nu kommer det dröja ett tag innan vi åter kliver in i höstens och vinterns mörker. Jag älskar hösten när man får tända massa ljus men det finns inget som är så skönt när det blir vår och ljusare ute. Det är fortfarande kallt på morgonen, idag tex har vi 9 grader. Brasan brinner för fullt här hemma och jag ska strax åka. Det är en kortdag idag och det är så skönt. Sen ska jag hem och göra middag innan dom andra kommer hem. Sen bär det av till Skeberga för att fira en 7-åring.
 
 

Samuel

En dag förra veckan kom Samuel över med sin mamma och pappa för att fotografera sig. Det gick riktigt bra. Synd bara att det inte blev några dopfoton som vi egentligen skulle göra. Vid första träffen var Samuel sjuk sen blev det bara inte av. Men det blev lite andra bilder i stället.
 

Karlstad

Trötta efter fredagen gick vi upp tidigt på lördagen för att åka till Karlstad. Det var sista matchen innan slutspelet för Storvretakillarna. Lite galen är man ju när man sätter sig i bilen och åker 33 mil i tre och en halv timme för att titta på innebandy i två timmar. Den förste vi träffade på var Samuelsson som tyckte det var riktiga supportar som åkte hela långa vägen dit. Ja vad gör man inte för att se lite snygg innebandy :) Även denna gång blev det en vinst och efter det var valet av motståndare i kvarten. Valet blev Granlo som hör hemma i Sundsvall. Första matchen är på torsdag hemma i Fyrishov sen åker vi upp till Sundsvall på söndag.
 
Vi var ganska så ensamma med att vara rödklädda på läktaren.
Efter matchen intervjuades Storvretas tränare och han sa "- Vi har Sveriges bästa publik och oavsett hur många det är på plats så känner vi av stödet från supportrarna." Faktiskt så känner jag mig ganska träffad :)
Fyra av mina bilder hamnade på SIBK´s hemsida. Så himla kul.
http://www.storvretaibk.se/bildsvep-fran-karlstad__1719
 
 
 

Jesus Christ Superstar

........var namnet på musikalen vi var på i fredags.
Jag önskar att jag hade läst på lite mer om Jesus sju sista dagar i livet så jag hade haft lite koll på vad som hände. Men i vilket fall som helst så var det himla mysigt att komma iväg på ett litet äventyr. Det var jag och Patrik, mamma, Fredrik och Emma. Först så åt vi tvårätters på Göta Lejon innan vi såg musikalen. Det är ju så fantastiskt kul att bara få komma iväg ibland så om musiken och handlingen inte direkt var i min smak så gör det inget alls. Ola Salo spelade huvudrollen och gjorde det jättebra.
 

RSS 2.0