Klättrar på väggarna

Ja inte är det jag i alla fall. Jag har absolut inte tråkigt så jag gör några akrobatiska övingar. Utan det är Jennifer som har hittat något kul som hon vill göra. Vi har ju försökt med bland annat innebandy men det ville hon inte allls. Sen provade hon på klättring en gång och nu längtar hon till det ska bli onsdag så hon kan komma iväg. Om jag inte kommer ihåg fel så är det andra terminen som hon håller på alltså ganska färskt men hon har aldrig tvekat nån gång innan dom ska iväg. Det är hennes och Patriks grej som dom åker på men jag har följt med ett par gånger. Snart måste vi hitta på ett lite svårare ställe för hon tar dom flesta väggar snabbt och lätt. En ny sele köpte vi till henne inför denna termin för om man kommer strax efter sex (dom öppnar sex) så är dom braiga selarna slut. Den kan hon ha i 10 år innan hon måste byta så det är ju bra.
 
 

Lugna sig nu

Håll dig lugn! Hur lätt är det då när man för en gång skull har vilja och enerig. Kanske inte hur mycket energi som helst men det jag vill göra (namnhalsband) kräver kraft och det går inte just nu. Stränga order att vara lugn i några dagar så det är väl bara att lyssna. 
Snart kommer ett inlägg med lite bilder. 
 

Strejk

Kan man strejka?
Kan man ligga kvar i sängen fast man ska jobba?
Är det för mycket begärt att få lite ledighet och sömn i kroppen innan jag faller isär? 
Alla gånger jag skrivit att jag var trött har bara varit skitsnack. NU är jag trött. Dag 10. Jobb nästan hela dagen. Men det är väl bara att bita ihop antar jag. Ser fram emot helgen då vi ska ut och äta med paret Mattson. Tror det blir kinamat. Sushi och mongoliskt, så gott. 
 
Senaste tillskottet i armbandstillverkningen.
 

7 av 7

God morgon!
Jobbdag 7 av 7 den här veckan väntar. Trött som en gnu men sitter just nu i fåtöljen nyduschad och får stanna hemma en stund till innan jag beger mig till jobbet för att jobba till ikväll. Börjar elva och är nog inte hemma förrän tidigast 19 skulle jag tro. Igår blev det jobb mellan nio tll fem. Fredagen som var tänkt som en ledig dag blev jobb i alla fall. Jag hann med en spasväng uppe på Gränby men både före och efter jobbade jag. Det var så skönt att få lägga sig på massagenbänken och få först ryggmassage i en halvtimme och sen en ansiktsbehandling. Det borde vara lag på att vi kvinnor får gå på spa i alla fall varannan månad. Ja just det sex gånger om året vore lagom tycker jag. Jag ska nog fundera på en lagändring jag....... Eller ett tillägg blir det väl för det finns så klart inte.
 

RSS 2.0