Grattis Sabina

Stort grattis på födelsedagen min vän. Som vanligt var det gott fika hos er idag. Men nästa gång vi träffas så får du se till att inte jobba för jag har ju en flaska rosé som väntar på att drickas upp. Och då får vi väl ta en grillkväll samtidigt. Eller vad säger du???

Lite slö

Jag vet att jag inte varit särskilt duktig på att uppdatera bloggen den senaste tiden. Jag har helt enkelt inte orkat och inte tagit mig tid. Nu när jag känner att jag skulle vilja skriva lite så kommer jag inte att kunna göra det. I morgon tar vi bilen till Arlanda för att sen sätta oss på ett flygplan som tar oss till värmen. Vi åker iväg för att fira Patriks 40-års dag. Det ska bli skönt att komma iväg en sväng. Därav anledningen till dålig uppdatering.

Elefanter

Det har varit cirkus i stan. Elefanterna orsakade nästan trafikkaos för alla ville stanna till för att fotografera. Bilar parkerades på båda sidor om den smala vägen och människor gick över vägen utan att se sig för. Ganska stora och mäktiga djur det där. Jag har ju med mig min nya kamera vart jag än går så jag var ju också tvungen att fota. Men jag stannade inte utan jag slängde upp kameran i farten.





35/27

I vardagsrummet ligger en resväska. Den ska utökas med några till men än så länge räcker det med en. Jag har börjat lägga undan kläder som vi kan behöva med oss. Tvättmaskinen går för fullt. Måste bli tomt i tvättstugan. I några dagar till får vi klara oss med minimalt med kläder. Förresten så behöver vi inte så tunna kläder här just nu så det är egentligen ingen fara. Det ska bli så skönt att kunna sätta på sig ett par shorts och ett linne utan att behöva frysa ihjäl. Ca 35 grader på dagarna och ca 27 på kvällarna.
Vad sägs om det? Helt fantastiskt, eller hur.....
Och resmålet då??? Hahahahahaha trodde ni att jag skulle tala om det va? Men gissa går bra.

Jennifer 10 år

Så har även den minsta i familjen fyllt tvåsiffrigt. Min stora lilla älskade prinsessa. En lika perfekt födelsedag som Linus med massor av gäster och så klart en del paket. Eftersom det var tårta i söndags blev det glass och jordgubbar till fika idag.
Grattis kära dotter på födelsedagen. Massor med kramar från mamma.


Linus 14 år

Nu har vi fått en fjortis i familjen. Älskade yrvädret Linus födelsedag var perfekt med fint väder, jordgubbstårta och mest pengar i paketen som han ville ha. Linus vill spara ihop till en ny data och han är på god väg.
Grattis kära son på födelsedagen. Massor med kramar från mamma.



Släktträff

Idag var det dags för den årliga släktträffen i Viksta. Hos farbror Lasse med fru Susanne. 34 stycken var på plats och det saknades två. Sen var det en liten som bara har funnits i ca 18 veckor i magen på mamman än så länge. Det är minstingen Wilhelm som ska bli storebror senare i år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi skickade upp en ljuslykta till farmor och farfar för att visa att dom var med oss.

 

 

 

 

Dom som var kvar stod och följde lyktan när den flög iväg.



RSS 2.0