Jag vill ha semester nu

Just nu längtar jag så sjukt mycket efter semester. Inte  för att vi ska åka till USA utan bara för att jag vill vara ledig nu. Första veckan i Florida är nästan planerad då vi vet vad vi ska göra. Vi börjar med tre dagar i huset innan vi tar bilen söderut. Vi försöker åka ner så fort som möjligt till den ön som ligger längst norrut av Key-öarna som heter Key Largo. Där blir första stoppet då Jennifer och jag ska simma med delfiner. Jag gjorde det 2006 och hade då sällskap av en tyska. Det ska bli spännande att se när Jennifer kliver ner i vattnet med två stora delfiner. 
Efter det åker vi längst ner till Key West innan vi styr kosan hemåt igen. På hemväg kommer vi att ta det lugnt och bland annat stanna på Disneyworld. Får se om vi tar Seaworld på en gång eller om vi mellanlandar i huset några dagar. Det är bara två timmars bilresa ner dit så det går faktiskt att åka över dagen. Sen blir det huset och shopping för hela slanten. Jag ska bland annat försöka hitta ett par sköna joggingskor. Inte för att jag ska ut och jogga men man kan ju ut på promenad också. Sen ska jag försöka hitta ett par snygga Converse också helst nån modell eller färg som inte finns i Sverige. Ett absolut måste är ju också den stora Crocsaffären. Sen ska vi njuta av varje sekund då vi är lediga.
 
 

Bröllop

I söndags den 23:e var jag till Tensta kyrka och fotade ett bröllop. Dom var så himla fina, hon från Etiopien och han från England. Det var lite svårt med språket men det blev ju lite bilder i alla fall. Dom flyttade hit så sent som i december och hon gör någon form av praktik på mammas jobb. Nu sitter jag och ska göra ett album till dom som dom ska få i bröllopspresent.
 
 

Midsommar

Jennifer var med mig på jobbet i onsdags där vi tjuvstartade midsommarfirandet med dans i Prästgårdsparken.
 
 

Skansen

Tidigare i veckan var jag till Skansen med jobbet. Det var en utflykt som vi ordnade för församlingsborna. Patrik passade på att ta ledigt en dag och tog Jennifer med sig och följde med oss. Vi fick en jättemysig dag på ett soligt Skansen. På kvällen var jag hur trött som helst i fötterna.
 
 

Bröllopsdag

Idag har vi haft 17-årig bröllopsdag. Känns som att det bara var några år sen vi gifte oss. Tänk så tiden går och så har vi fått tre fantastiska barn.
 
 

Badväder

Nu börjar det bli fint väder för att bada. Det har varit runt 25-26 grader så då kan även jag hoppa i.
 
 

Gravid

Nej, jag är inte gravid men i veckan hade jag gravida Christine och hennes son på besök. Jag hade sagt att jag kunde hjälpa henne med några gravidbilder och det ville hon gärna. Det blev ca 150 stycken redigerade och klara. Jag har fått tillåtelse att visa bilderna så här kommer några som jag tycker är bland dom bästa.
 

RSS 2.0