Pure igen

Ledig fredag vilket innebär "göra vad jag känner för". Även denna fredag hade jag en inbokad tid på Pure. Det var en makeuplektion som jag skulle få. Jag sminkar mig nästan aldrig inte ens mascara men ibland kan det vara kul att se lite extra fin ut. Det var en rolig timme och jag gick därifrån väldigt fin. Självklart med en liten påse i min hand. På kvällen fick jag leka modell och jag ställde Patrik bakom kameran. Jag tycker inte om att vara med på bild men blev faktiskt väldigt nöjd. Tanken var att ställa in lamporna till den kommande fotograferingen som jag ska ha på onsdag så nu tror jag att det är så gott som klart. Lite kommer jag att få ändra på lamporna när modellen byter pose men det tar jag då. Ska bli skoj :)
På lördagen var vi till hallen för att titta på när Linus lag spelade match. Ännu är inte Linus redo för att spela men på torsdag ska han vara med på träningen är det tänkt. Det blev förlust för killarna så det var inte så kul. Jag passade på att dela ut bilder till killarna från Storvretacupen då jag tog ett gruppfoto på hela laget.
Senare på kvällen var vi över till Vattholma för en snabbfika.
Idag på dan var vi till Hattrick för att köpa ny innebandyklubba till Jennifer. Hon har ju börjat träna innebandy för tredje gången så vi får se hur många gånger hon vill gå nu. Det kanske blir tredje gången gillt......
Efter det var det äntligen dags att besöka bror med familj. Det var en hel evighet sen vi var dit. Lunch och fika blev det innan vi rullade vidare till nästa kalas.

 




Äntligen.....

....som Gert Fylking brukar säga.
Ikväll var det tid att åka och sjunga en trudelutt igen. Ingen grundomgång skulle vi ha utan nu var det pang på röbetan bara. I vår kommer vi ha en stor konsert på Hovet i Stockholm med flera artister som sjunger med oss. Men det är som Caroline säger att det är VI I KÖREN som är dom rikitga artisterna. Dom andra bara gästspelar hos oss. Så nu var det hårdträning redan från första kvällen. Det var i alla fall riktigt kul att sjunga igen även om jag inte kände igen alla låtar vi sjöng. Vi fick redan ikväll reda på en artist och ett litet frågetecken om en annan. Som vanligt kommer jag inte att avslöja något utan om ni är intresserade att komma och lyssna så får ni köpa biljetter till den stundande spelning. Det är den 27 maj.

Seger

Efter en heldag på jobbet var det tid att hasta hem och inta middag. Sen var det innebandy som gällde. Storvreta mot Pixbo i Fyrishov. Det var lite svajigt i början men sen rättade det till sig. Och innan slutsignalen tjöt stod det 9-6 på tavlan. Gå in på Örnbloggen och titta på bilder vettja.

http://blogg.innebandymagazinet.se/ornbloggen/

Tulpaner

I fredags fick jag årets första tulpanbukett. En mamma till Linus kompis kom hit med den. Jag fick den "För att jag bryr mig om". Det känns så skönt att man är uppskattad även utanför familjen också.
Saknade att tiden inte räckte till i helgen. Hade velat få tid med Fredrik och familjen. Hoppas att vi kan få tillfälle nästa helg. Eller vad säger ni Fredrik och Emma??? Mat, fika eller både och kanske.



Arg

Jag sitter och retar upp mig. Är så förbannad. Skulle kunna spy ut hur mycket som helst i det här inlägget. Men vet ni vad, det skiter jag i.

Pure

Åh vilken härlig dag jag haft det idag. Fick lite sovmorgon och från sängen hörde  jag Patrik och Jenkan tassa runt i köket för att göra sig i ordning till skola och jobb. Sa hejdå och somnade om en halvtimma. Sen var det in i duchen och skjutsa Robin till skolan, Linus var hemma idag. Inte speciellt sjuk tror jag utan bara trött och nyavgipsad.
Sen var det dags att bege sig in till frisören. Det är så skönt att bara sitta stilla och njuta. Jag har en tid kvar hos Heléne sen får jag byta frisör för ett litet tag. Inte så kul men det ska nog funka. Men vi ska ändå träffas och det ska bli kul. Sen hastade jag ner på stan för att möta upp Sabina. Lunch skulle ätas och så hann vi med att gå en sväng i affärer också. En kalaspresent skulle inhandlas till Jennifer som skulle på födelsedagsdisco.
Efter det hade jag bokat ett besök hos Pure. Jag hade en ansiktsbehandling inbokad och det var hur härligt som helst. Tänk att få ligga inbäddad i varmt täcke och få ansiktet rengjort och massage på det. Brynen färgades och noppades. Det var nästan så jag somnade. Synd att det är lite dyrt bara. Hade gärna velat gå varannan månad eller så. Men man kanske inte behöver ta en hel lång behandling varje gång, eller??? Men lite massage skulle vara fint och avslappnande.
Det var verkligen min dag idag och det har jag förtjänat.

http://www.pureuppsala.se/
 

Ackis

Idag har jag varit till Ackis med Linus för att ta bort hans gips. Han var fortfarande blå och armen hade blivit väldigt tunn men det kommer han nog snart ha tränat upp. Linus var ganska säker på att han skulle vara med på träningen ikväll och vi hade sagt till honom att det inte skulle fungera men han ville inte riktigt lyssna. När gipset kom bort förstod han vad vi menade. Och dessutom sa läkaren att han inte fick träna på minst två veckor till. Inte så roligt tyckte han. Men det är bättre att det får läka ordentligt så det inte händer något tokigt igen. Läkningen är inte klar än men är tillräckligt färdig för att slippa skyddas i gips. Jag blev lite snurrig och illamående så jag fick åka hem och lägga mig. Lunchen åt vi framför tv´n och tittade på Sällskapsresan. Det var mysigt.
Patrik följde med Jennifer på eftermiddagen för att ta bort tand nummer två inför tandställningen.
I morgon är det en ny dag och då väntar roligheter på stan.

Gladiatorerna

Nu har en ny hel vecka börjat sedan jullovet tagit slut. Kroppen är trött och jag hinner inte med allt som jag skulle vilja. Det känns i alla fall bra att vi så småningom kommer att ha fasta rutiner igen. Helgen som gick hann vi med massor med saker. Det började inte så bra på fredagen men sen släppte allt. Jennifer var till tandläkaren och tog bort sin första tand i väntan på tandställningen. Robin var till läkaren för en knöl under käken och därifrån blev han skickad till ackis för att träffa en specialist. Jag satt och grät i två timmar innan jag fick ett svar på vad det var. Fasiken vad dom skrämdes på vårdcentralen. Efter en ordentlig undersökning så konstaterade läkaren att det var en svullen lymfkörtel vilket man kan få om man har en infektion i kroppen. Av lättnad sprutade tårarna ännu mer. Det är väldigt mycket som man hinner tänka om allt möjligt tokigt. Och mitt i allt så halkar jag på isen när jag skulle hämta posten och det gjorde ju inte saken bättre direkt.
På lördagen var vi först in till stan för att handla till mamma och en gå-bort-present. På kvällen åkte hela familjen till familjen Åkerman/Mattsson och blev bjudna på middag. Vi avslutade i soffan med efterrätten för att titta på Gladiatorerna innan vi åkte hem till sängarna. På söndagen fick jag en välförtjänt sovmorgon. Dom stora killarna intog garaget några timmar och jag fortsatte plocka inne i den blivande studion. På eftermiddagen for vi iväg till mamma och pappa för att fira mammas födelsedag som var igår. Där blev det mat och tårta och trevligt sällskap som vanligt när hela gänget samlats. Robin övningskörde dit och det börjar gå riktigt bra för honom. På vägen dit hämtade vi upp mormor och även hon tyckte att Robin körde bra. När vi lämnade mor och far så åkte vi till Mattias och Mikaela för dagens andra fika. Dom hade fått hem alla barnen så det blev fullt hus hos dom. Det är så kul att tjejerna leker så bra ihop. Alla fyra funkar tillsammans.

Grattis mamma

Stort grattis älskade mamma på födelsedagen. Det var väldigt god mat du bjöd på igår och hoppas du blev nöjd med kvällen. Det var roligt att träffa dig och få gratta dig idag med. Hoppas du haft en bra kväll ikväll också.
Massa kramar.


Gravid

Äntligen ser det ut som att det kommer att finnas en gravid kvinna till mig att fota. Jag håller på som bäst att få till min fotostudio och det går sakta men säkert. Jag fattar inte hur mycket man kan samla på sig. Ändå har jag varit riktigt duktig att rensa bort massa onödigt. Jag har så många ideer och jag vet precis hur jag vill ha det. Jag har en vit bakgrund men skulle vilja ha en svart till gravidfotograferingen. Det kommer att bli hur häftigt som helst. Om jag får tillåtelse kommer bilderna att synas här.
Just wait and see.......

Cosmonova

Idag har jag haft en ledig dag. Det beror på att gårdagen var en heldags jobb. Och då menar jag heldag. 13 timmar närmare bestämt. Vi hade en underbar dag med våra juniorer i Stockholm. Tre ledare och 17 barn. Med buss, tåg och tunnelbana nådde vi vårt mål som var Naturhistoriska riksmuseet. Vi såg alla utställningar och så hann dom flesta med att se två filmer på Cosmonova. I matväg hann vi med Mc Donalds, frukt och pannkaka. Hade en liten tanke från början att ta med Jennifer men var glad att jag inte gjorde det. Jag var helt slut när jag nådde hemmet igen. Ja just det, slapp huvudvärken gjorde jag också.
Idag är också första skoldagen för barnen. Jag var så trött i morse att Patrik lät mig sova. När jag vaknade vågar jag inte tala om. Men lite nytta har jag gjort i alla fall bland annat tvättat några maskiner tvätt. Robin som började sent skötte sig själv. Alldeles för en stund sen parkerade jag bilen i garaget igen. Jag skulle åka på min vanliga hämtningsrunda när jag kom fram till skolan och insåg att det var onsdag. Då slutar ju Jennifer 14:35 och inte 13:20 som hon gör alla andra dagar. Det var bara att vända hem igen. Nu sitter jag här med en kopp te och inväntar nästa tur med bilen.

Dagens reflektion är följande:
Hur kan vissa i hela livet åka i en gräddfils-fil och få allt serverat hur illa man än beter sig? Medan en annan får kämpa sig fram i motgångar.


Tung i huvudet

Haft en tung dag på jobbet idag. Vaknade med huvudvärk och kom hem med huvudvärk. Men det är ju ett tecken på att det finns något att ha ont i, på gott och ont. I morgon bär det av med juniorerna till Stockholm och Cosmonova. En heldag med start halv nio och åter hemma halv tio alltså 13 timmar senare. Hoppas huvudet blir bättre innan dess. Får nog packa ner piller i fall att.
Nog om morgondagen. Vi var till Fyrishov igår och tittade på SIBK som mötte Warberg. Det var en riktig rysare men Storvreta kom hem med vinsten efter förlängning. En uddamåls vinst med 5-4. Och det avgörande målet satt min och Jenkans favorit Hannes Öhman. Han gjorde förövrigt tre mål i matchen. Men så drog han på sig två utvisningar också. Det gick hett till nere på planen. Dessutom var det tv-inspelning så det var kablar och mikrofoner överallt. Rena rama snubbelvarningen nere vid sargen.
Här hittar ni bilderna från matchen som jag fotade.

http://blogg.innebandymagazinet.se/ornbloggen/2012/01/09/vinst-mot-warberg/





Dragon Gate

Idag var vi upp till Dragon Gate i Älvkarleby för att äta lite. Allihopa fick utav mamma och pappa i julklapp så det var ett stort gäng på 12 stycken som åkte dit. Vi fem i familjen och Fredrik med famlj sen var det förstås mamma och pappa och så mormor. Vi hade en jättemysig stund med god mat och så var vi och tittade på museumet med terrakottaarmén. Jag undrar om det var stängt på vintern för det var kallt som tusan där inne men dom släppte in oss så vi fick kika runt. Efter maten kom alla till stugan för att få fika som avslutning på en mysig eftermiddag.
Tack alla för en fantastisk stund tillsammans.

 

 

 

Om man ville kunde man sitta i en båt med drakuvud och vallgrav runt om...

 

...men vi valde ett eget rum med ett stort runt bord. Jag uppskattar att bordet var ca 5 meter i diameter.

 

 

 



Bröllop

För några dagar sen fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig väldigt glad. Det var en man som ville boka mig som bröllopsfotograf. Det är ett tag kvar för det var inte förrän i september men oj så jag längtar dit redan. Det ska bli jättekul och mer avslöjar jag inte nu för det kanske är hemligt än så länge.

Oskar Linnros

Ett klipp från när Oskar Linnros var till oss i kören.




Först inlägget 2012

Inte ens en timme in på det nya året bjuder jag på ett inlägg. Vi har det mysigt ute i stugan. Har ätit gott och fått gott att dricka. Vi kunde spara oss till tolvslaget med att skjuta upp raketerna. Men nu är det gjort och jag är nöjd med resultatet i kameran. Det var inga värstingsmällare vi hade men det var alldeles lagom för oss.

 



RSS 2.0