Pure igen

Ledig fredag vilket innebär "göra vad jag känner för". Även denna fredag hade jag en inbokad tid på Pure. Det var en makeuplektion som jag skulle få. Jag sminkar mig nästan aldrig inte ens mascara men ibland kan det vara kul att se lite extra fin ut. Det var en rolig timme och jag gick därifrån väldigt fin. Självklart med en liten påse i min hand. På kvällen fick jag leka modell och jag ställde Patrik bakom kameran. Jag tycker inte om att vara med på bild men blev faktiskt väldigt nöjd. Tanken var att ställa in lamporna till den kommande fotograferingen som jag ska ha på onsdag så nu tror jag att det är så gott som klart. Lite kommer jag att få ändra på lamporna när modellen byter pose men det tar jag då. Ska bli skoj :)
På lördagen var vi till hallen för att titta på när Linus lag spelade match. Ännu är inte Linus redo för att spela men på torsdag ska han vara med på träningen är det tänkt. Det blev förlust för killarna så det var inte så kul. Jag passade på att dela ut bilder till killarna från Storvretacupen då jag tog ett gruppfoto på hela laget.
Senare på kvällen var vi över till Vattholma för en snabbfika.
Idag på dan var vi till Hattrick för att köpa ny innebandyklubba till Jennifer. Hon har ju börjat träna innebandy för tredje gången så vi får se hur många gånger hon vill gå nu. Det kanske blir tredje gången gillt......
Efter det var det äntligen dags att besöka bror med familj. Det var en hel evighet sen vi var dit. Lunch och fika blev det innan vi rullade vidare till nästa kalas.

 




Kommentarer
Postat av: mamma

Jättefina bilder, på både killarna men framför allt på dig

2012-01-30 @ 00:39:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0