Christmas Night

Igår började julfeelingen för mig på riktigt. Visst saknar jag snön men så länge den håller sig borta slipper jag skotta av bilen när jag ska åka. Jag hade en fantastisk kväll igår tillsammans med Sabina på UKK och hörde tre helt makalösa röster guida oss i djungeln av julsånger. Jag pratar om Magnus Carlsson, Jessica Andersson och Sonja Aldén. Bäst var ju så klart Magnus men jag gillar Jessica mycket och Sonja fick jag upp ögonen för igår. Nu blir det lite nytt på spotifylistan skulle jag tro.
 
 

Oliver

Förra veckan hade jag ännu ett besök i studion. Känns så kul att använda den när jag ändå har vägg och lampor uppsatta. Skulle vilja ha en svart bakgrund bara men det är ett senare problem som jag ska ta tag i. Nu är det bara våra barn som skulle behöva in där för att ta lite nya syskonbilder.
 
 
 

Fasters favoriter

Helt plötsligt hade jag ett till besök i min lilla fotostudio. Det var ett par trollungar. Synd bara att bror min inte tog sig tid att hälsa på systra si. Saknar dig.......
 
 
 

Besök

I torsdags hade jag besök i min lilla studio. Linus fick flytta ut sin dator för att jag skulle fota Wilma och Pernilla. Mitt rum (som jag tycker att det är) är ett kombinerat data och foto rum. Men nu fick Linus ge med sig och tog upp sina prylar på sitt rum. Får se när dom hamnar nere igen.
Pernilla hade kommit till vecka 32 så snart är det dags för bebis nummer två. Ska bli så roligt att se vad det blir, jag tror på en tjej.
 
 

RSS 2.0