Trevlig Valborg

Har vaknat av och till i natt utav att en av grabbarna va ner på toa eller att dom drog stolen uppe på rummet. Linus har haft nattbesök och haft lan i natt. Så det har varit jag och några killar här för Patrik och Jenkan åkte till stugan igår. Jag tycker det är bara kul om dom vill vara här men det blev inte så många som det var tänkt. En skulle bort tidigt idag och en fick inte komma. Men det blir väl fler gånger och då är det bara att fylla övervåningen med datorer och golvet med madrasser om någon skulle vilja ta sig en tupplur. Jag har några tankar på att göra ett spelrum men det är kanske lite väl lyxigt att viga ett rum för det!!!???
Alldeles strax är tvättmaskinen färdig och då ska tvätten hängas sen åker vi upp till övriga familjen och firar Valborg. Det blir väl en tur in till Karlholm ikväll för att titta på eldarna och fyrverkerierna. Dom har en damm i byn och där flyter det flottar med eldar på. Det är faktiskt ganska mysigt. Men först ska vi grilla och äta gott.
Nu börjar det även komma ut fler sommargäster och det är kul för barnen att dom är så många som håller ihop.




Jag fick en orkidé av bror när jag fyllde år i augusti och den stod fin jätttelänge som dom brukar göra. Men jag har haft flera stycken och aldrig lyckats få dom att blomma om. Jag har väl ställt dom så jag glömt att ge dom vatten. Dom ska ju ha väldigt lite när dom blommat ut men kanske inte sååå lite som dom fick utav mig. Den här ställde jag så den skulle synas (men bakom gardinen) och jag inte skulle kunna glömma bort den. För någon månad sen satt mamma här och såg två stänglar som hade kommit upp och det var ju sant ju. Himla glad blev jag så nu har näsan alla knoppar slagit ut och den är så fin. Och nu har den fått komma ut ur gardingömman. Det tråkiga är ju att dom bli så himla tråkiga när dom blommat ut men jag får väl fortsätta att ha den i närheten så jag inte ska glömma bort vatten. Men det bästa är att jag har lyckats och det gör mig stolt.


Ljuvliga fredag

Igår var stadsmissionen på plats på kören för att sälja biljetter till Cirkus. När dom kommer vet man att konserten inte är långt borta. Vi körde igenom låtarna i den ordningen som vi ska sjunga sen. Och så berättade Caroline en överraskning som kommer och besöker oss. Vad det är kommer jag inte säga nu utan det kanske jag avslöjar efter den 14 maj när vi gjort uppträdandet. Är det någon som vill ha biljetter så säg till mig för dom går bara att köpa när vi har kör. Dom kostar 130 kronor styck och nästa körtillfälle är torsdag den 5 maj. Martin Stenmark kommer ju också och sjunger med oss så det kan väl vara värt pengarna för att sen en sån snygging!!! Ok nog om kören.
Idag var jag in till stan för att handla. Många saker stod på listan och det var inte bara mat som skulle inhandlas. Men ändå när jag hastade hem för att hinna till Jenkan slutade så hade jag glömt två saker i alla fall. Det var Bauhaus som jag missade. Där jag skulle ha en till sålåda och så finbetong. Det har faktiskt börjat titta upp småsmågröna växter i våra burkar. Tänk att det är så olika från år till år vad man orkar hålla på med. Men i år var det barnen som fick så och greja själva. Det är ju kul att se resultat också. När det har gått någon vecka till ska jag så lite ute också. Men inte i något land utan här tar vi krukor till det mesta. Här går det inte att ha öppna land för dom där jä....la katterna som springer omkring här. Men jag tror vi har fått bukt med dom på framsidan i alla fall. Vi har köpt en skrämma med högt ljud och vad det verkar nu så har vi inte sett en enda katt på framsidan. Vi ska vänta lite till innan vi köper en till baksidan också. Himla dyr var den men om det hjälper får den kosta vad som helst bara jag slipper grannarnas katter. Folk får gärna ha katt men inte här på min tomt.



Ja jag vet att dom är små, Ja jag vet att jag satte dom lite sent. Men det blir vad det blir och blir det inte något så får det väl vara så. Men jag har ju lyckats förr så varför ska det inte gå nu. Det visar väl sig längre fram i sommar.


 


Dåligt med kommentarer

Det är dåligt med kommentarer just nu. Jag har ju blivit duktigare med att lägga in bilder och då vore det roligt att få respons på dom också. Jag vet ju att ni bloggläsare finns så varför inte slänga in en liten kommentar ibland. För min del räcker det med ett litet Hej!


Del 4

Nu kommer sista delen i ämnet SM-final i innebandy. Börjar bli lite tjatigt men jag vill ju visa bilderna. Här har dom kommit fram till straffarna och sen när det stod klart att Storvreta IBK vann.


Mikas stampande.


Titta noga så ser ni bollen i kassen.

    

    


På väg upp på prispallen.


Påskhelgen är över

Jösses amalia vad helgen gick fort. I början på veckan tänkte jag att jag kanske skulle ta fram en tupp åtminstonde men det blev inte så. Tuppen och hönan fick vacker ligga kvar i lådan i garaget i år. Det kommer ju fler år som dom har en chans att lufta sig. Torsdagen kom och inte en enda påskkärring vågade komma hit. Det var väl i och för sig tur för jag hade inte en enda godisbit hemma i skåpet. Jennifer ville gå och följde med Fredrik hem för att gå med kusinerna och så skulle hon sova kvar hos dom. Det gick finfint och Emil hade varit alldeles stissig av glädje utav att hon var där och dessutom skulle sova över. Patrik och grabbarna åkte upp till stugan efter middagen på torsdagen. På fredagen åkte jag över skogen för att hämta hem Jekan och sen tog vi sikte på stugan vi med. Det var så varmt och skönt ute och hela helgen har känts som om det var sommar. När vi kom upp hade dom redan lagt i båten så nu flyter den så fint vid bryggan. Lördagen kom och då fick vi sällskap utav mamma och pappa som kom upp med husbilen. Vi grillade och hade jättemysigt. När det var dags för sängen fick dom med sig två barn ut i husbilen. På söndagen var det fortfarande jättevarmt och skönt så jag passade på att sitta i solen en stund. Några korta stunder med paus i skuggan. Termometern visade faktiskt närmare 25 grader. Mamma och pappa åkte hem och någon timme senare kom svärmor som stannade en stund. Vi åt middag och sen bar det av till Hundsan för att fika med familjen Hedrén. Det var 11 grader i vattnet (ute vid ön) vilket man inte kan tro för det var inte länge sen isen lämnade hamnen hos oss.  Skogen på ön var full av blåsippor och solen glittrade så fint i vattnet som var spegelblankt. Snart var helgen slut och på söndagen vaknade Linus med värsta allergireaktionen i hela ansiktet. Rött, knottrigt och uppsvullet. Patrik och han packade sig in i bilen och vi andra städade färdigt innan vi åkte iväg. När vi kom hem hade det lagt sig lite så killarna satte sig på cyklarna för att trampa till påskmiddagen hos mamma och pappa. När vi kom dit blossade det upp igen så vi åt middag och åkte in till närakuten. Där fick vi träffa en läkare rekordsnabbt men så blev det inte bra heller. Vi åkte hem men tog beslutet några timmar senare att återvända men då till barnakuten på Ackis. Där tog det 40 minuter för oss att bara anmäla oss så jag gissade på att kvällen skulle bli lång. När vi till sist fick träffa läkaren blev han arg över att den andra läkaren inte hade gett honom tillräckligt med medicin. Visst, det tog tid men vi fick träffa en bra och vänlig läkare så till slut kunde vi åka hem och lägga oss och då visade klockan halv två. Det blev en hemmadag idag för Linus i och med det men nu är han finare i ansiktet men lite trött efter nattens äventyr och tavegylen som man också blir dåsig av. Han fick sovmorgon och sen åkte vi till stan för att handla jord till krukorna. Det blev två sålådor och lite mer frön också.



         

    

 

 


Del 3

Här kommer lite fler bilder av SM-finalen i innebandy den 16 april 2011 i Malmö Arena.



         

         

    

    

 

         
Oj då, det var inte meningen att du skulle falla när jag drog i dig men jag vänder mig om och tittar och flinar lite!!! = Berggren´s tankar.


Del 2

Jag tänkte fortsätta med Malmö-resan så här kommer del 2. Hela historien har jag ju berättat så jag låter bilderna tala för sig själv. Bilderna är från första perioden.




Hela ena sidan kryllade av fotografer i gula västar.


Klintsten under uppvärmningen innan match.


Nu börjar allvaret.........

         

         

 



         

 

    

 




Äntligen

Dagen började med sovmorgon vilket var väldigt skönt. Vaknade av att Patrik kom hem efter en timmes promenad. Men jag kan säga att jag sov skönt. Efter frukosten var det dags att åka till stan för att lämna in båten på service. Vi hade tid på torsdag men jag var inte så sugen på att köra båtkärra in till stan så det fick bli idag i stället. Sen till Ikea för att köpa mer lådor till klädkammaren och så vidare till Media Markt. Och där var den som jag ville ha sen ett tag. Det handlar om prioritering och det gäller att tänka klart. Jag skulle BARA TITTA på telefoner. Men det slutade med att jag kom hem med en iPhone 4 32GB. Lilla fina som nu är i min ägo. Nu behöver jag inte känna att jag är ensam på denna jord som inte har en ajfån. Jag har ju tjuvtränat lite på Patriks telefon så jag behövde inte bli arg det första jag blev över alla funktioner. Än så länge går det faktiskt riktigt bra.
Tänkte börja visa lite bilder från vår utflyktslördag och vi tar väl det i ordning så här kommer bilder från tåget.

Lilla egot sätter in en bild på sig själv först!!!

    

 




Huvudstaden

Kroppen har inte riktigt börjat vakna än efter lördagens äventyr. Det märks att man inte är en ungdom längre och inte tål man en frostnatt heller. Jag har i alla fall börjat gå igenom bilderna så smått men det kommer att ta tid. Jag slänger väl in en bild då och då för det är nog ganska många jag vill visa.
Idag var det planerat att åka till Stockholm för ett besök hos en 90-åring. Det var Karin som jag skrivit om tidigare. Jag hade gjort ett album av bilderna som jag tog när vi var där på kalas som nu var klart att levereras. Vi skulle komma dit lagom till lunchen som Annika skulle bjuda på. Hon hade gjort lax i ugnen och rostade rotfrukter som var jättesmaskigt.
Innan vi tog sikte på Gubbängen var vi till en båtaffär i Järfälla för att köpa en sak till båten (vet inte vad). Det vara jättefint där då butiken låg just vid vattnet. Jennifer tröttnade på att vara inne i butiken så vi gick ut till lekparken som låg alldeles intill. Det har ju varit så härligt väder både igår och idag. Hoppas att det håller i sig nu så man kan börja göra iordning på altanen och sitta där för eftermiddagskaffet.


Skepp ohoj!

    
Det ska va Buster, The Globe!


Jennifer på 24UNT


Det blev guld

Egentligen är jag för trött för att skriva något nu men känner att jag måste få iväg ett inlägg i alla fall.
Det började igår klockan fyra på morgonen. Väckarklockan ringde och det var bara att pallra sig upp och in i duschen för att piggna på sig lite. Strax före fem kom skjutsen som var svärfar sen bar det av till Storvreta. Tåget stod redan inne på perrongen och väntade så det vara bara att kliva ombord. Vi var först på tåget så det var bara att välja plats. En konduktör tipsade oss om den svarta vagnen som var nyrenoverad och vi klev in i den. Vi hade som mål att försöka sitta vid ett bord för att underlätta lite. Dom platserna har ju mer benutrymme också. Vagnen vi kom in i var det bara platser med bord emellan. Det passade oss jättebra så vi bokade upp några grupper på en gång. Vi var ett glatt gäng på 8 vuxna och 10 barn. Strax före sex började tåget rulla mot Uppsala som var första stoppet. Det var hög stämning på tåget och speciellt på barnen som var förväntansfulla över äventyret som väntade. Jag hade gjort baguetter till oss kvällen före så efter ett tag var det dags för det första matintaget. Det gick lugnt och smidigt ner till Malmö med några få stopp för att släppa fram ordinarie trafik. När vi kom fram var det flera bussar som stod och väntade på oss för att ta oss ända fram till Malmö Arena. Även det gick smidigt. Det enda som inte gick så bra var maten. På tåget fanns det endast mackor och några enkla enstaka sallader och när vi kom till arenen för att fylla på med energi så var det slut på hamburgare. Vi fick nöja oss med varsin korv i stället. Väldigt konstigt med tanke på att det var ju damfinal före herrarnas så dom kunde ju inte vänta annat än massor med människor. En jättestor miss som jag hoppas dom lärt sig av. Vi letade upp våra platser och såg slutet av damerna som spelade, Djurgården-Iksu. Vinnare blev Djurgården. Sen var det dags för killarna. Stämningen var hög och vi på röda läktaren försökte mäta oss med den blå (Warberg) läktaren. Det var praktiskt taget omöjligt i och med att dom så många fler än oss. Men vi försökte höras och jag hoppas att grabbarna på plan kände att vi stod bakom dom. Slutet vet vi ju alla nu men det var en lång väg dit. Först 3x20 minuter som slutade 7-7 sen 10 minuter fortsatt spel vilket slutade med inget mål. Efter det var det straffar (5 var) som fick ta vid och det slutade 2-2. Eftersom det fortfarande var jämt var det fler straffar och då lyckades Storvreta få in den avgörande bollen. Och just precis den bollen fick jag med på film. Warberg trodde dom hade vunnit men målet dömdes bort i och med att han backade bollen. Gissa om den blå läktaren blev tysta. Eftersom det drog ut på tiden var det LITE bråttom tillbaka till bussarna. Tåget hade en MÅSTE-tid som dom var tvugna att hålla för i natt skulle en sträcka stängas av för byggnation eller om det var underhållsarbete. Glada över guldet började vi vår resa hemåt igen. Kön var lång till cafévagnen men där tog det slut med det mest mataktiga. Så den sista energin fick vi av chips, godis och läsk. Konduktörerna försökte få tag i någon form av catering längs vägen men lyckades inte. Ju längre vi åkte så slocknade ett barn efter det andra. Jag tror att Linus var sist att somna och fick nog bara en timmes sömn medan Jennifer sov närmare 4 timmar. Jag och Patrik fick också en tupplur var.
Det här blev en roligare och trevligare resa än vad jag kunnat hoppas på och är så glad över att vi var med. Patrik tvivlade aldrig på att dom inte skulle gå till final för han hade bokat biljetterna långt innan det var klart att dom skulle ner till Malmö. Och tågresan var en upplevelse för både barnen och oss. Och det trevliga sällskapet också. Vi blev ju ett litet gäng.
Ja just det, när vi hade köpt korvarna kom det fram en blåklädd kille för att lura ut oss utanför arenan. Till Patrik sa han att ketchupen var ute och till mig sa han att dom blå skulle vinna. Men jag var lite kaxig tillbaka och sa att vi skulle ta hem det. Lite vågat kanske men han blev inte sur i alla fall. Det slutade med att han hjälpte mig att ta på senap på min korv så så allvarligt var det inte. Men han kanske ångrade sig efter att matchen var slut, vad vet jag.
Jag öppnade minneskortet och fick veta att det blev ca 600 bilder under kvällen och så stängde jag ner det igen. Jag får ta tag i det så småningom men nu finns inte orken här.
Men några kort måste ju upp så här kommer ett axplock av det som var idag vid Vaksala torg då guld-hjältarna kom hem. Jennifer tyckte det var lite pinsamt först men efter lite övertalning så tyckte hon det var kul att få fotograferas med stjärnorna när jag förklarade att dom var bäst i världen.


Målisen Viktor Klintsten

         

Mika Kohonen, Hannes Öhman och Joel Kanebjörk.


Ny kompis

Det har flyttat in en ny kompis här hos oss. Han står så fint uppe på köksbänken. Nu ska vi se med den här till hjälp om jag inte ska kunna lära mig att dricka kaffe. Hela 16 smaker finns det till den här maskinen och vi fick med oss en av varje när vi köpte den för att vi ska kunna prova oss fram. Sen kan man skumma mjölk också. Varm eller kall. Fint ska det va!!! Så nu väntar jag bara på att det är någon som vill komma förbi och fika. Men ring först ifall jag inte är hemma så ni inte åker i onödan.


Äntligen

Nej nu är det så där.............
Hela måndag förmiddag tillbringade jag i fåtöljen med datan i knät. På eftermiddagen åkte jag och Robin till stan. Jag släppte av honom vid körskolan och jag åkte vidare till Ikea. Vi behövde fylla på med några fler hyllor. På kvällen var dom också uppskruvade. Och hör och häpna, jag använde skruvmaskinen. Nu är nästan alla kläder på plats. För idag har jag fortsatt rensa och plocka in så nu är det bara handdukarna kvar. Sen börjar det STORA jobbet med att tömma rummet här nere på resten av prylarna innan Robin kan börja flytta ner sina saker.
På eftermiddagen var jag in till stan och träffade Jenny. Det var sååååå länge sen så det var så skoj. Jag fick också passa på att gratta henne till förlovningen. Lite längre fram ska vi planera in en fotografering.



         
Modell: Jenny
Fotograf: Jag

Min fina modell. Ser fram emot att vi får sällskap på nästa photoshoot.

 


Båten är ute

Idag har vi hunnit med ganska mycket. Vi började dagen med färska frallor som vi nästan varje lördag och söndag åker upp till affären och köper. Lite mumsigt ska man väl kunna unna sig. Sen tog vi tag i hyllorna igen. Den här dagen var det Patrik som fick för sig att skruva. Vi hjälptes åt och tänk om vi gjort det från början då hade det gått mycket fortare. Fuskade gjorde han också.......jag skruvade med handkraft men när han skulle hjälpa till så åkte skruvmaskinen fram. Typiskt karlar. Men fort gick det så jag är nöjd. Jag har nu alltså kunnat börja flytta in alla kläder och passar då på att rensa när jag ändå är i gång. Men jag upptäckte även att det kommer att bli lite trångt på hyllorna så i morgon åker jag till Ikea och köper en till sektion. Jag vill ju ha in handdukarna där också inte bara kläder. Men det kommer att bli så bra. Och som sagt det bästa av allt är att jag rensar bort sånt som inte används längre.
Båten fick också komma ut i solskenet idag. Vi hade kilat in den innanför en oflyttbar bil. Men med lite envishet så var den snart ute ur ladan och kunde följa med oss hem. Vi har bokat in service på påsklovsveckan och sen är det dags att kasta den i vattnet. Sist vi var till stugan var det fortfarande bottenfryst i hamnen men det var ju nån vecka sen så nu kanske det är på god väg att tina upp. Första städdagen brukar vara i början på maj och då åker alltid några båtar i. För min del tycker jag attt det är lite för kallt att åka båt då men Patrik vill ut på vattnet.
Jag satt och funderade. Jag har ju mina dagliga rundor på olika sidor som jag är in på dagligen. Jag upptäckte att en sida började leva igen. Hela fem inlägg var det som hade hittat dit på en och samma dag och massor med bilder. Ja, du vet nog att jag menar dig E-L. Så himla härligt att du är igång igen :). Bilder och åter bilder.


Eftersom jag fortfarande inte vet om jag får visa bilderna från Steningen Slott så får det bli en hemlig bild. Jag tycker den är fin fast man inte ser vilka det är. Den är lite mystiskt hemlig. Är himla nöjd med den.


Föräldramatch

Söndag kväll och jag har inte skrivit ett ord på bloggen på hela helgen. Brukar försöka skriva ett ord eller två men ibland hinns det inte med.
Igår var det tid för den omtalade föräldramatchen. Jag hade min plats klar i sekretariatet och Patrik fick vara pressfotograf. För en gång skull, det är inte ofta jag släpper min kamera men igår hade jag inget val om vi skulle få ihop några bilder eller inte. Det var en strid in i sista sekund. Men det gick inte vägen för killarna utan det var gamlingarna som vann med ett ynka mål. Dom sista 9 sekunderna blev till nästan en minut (vi stoppade klockan) för att barnen skulle få in ett mål till men det gick inte. Men det var ju ett bra försök av oss i alla fall.

    

 






Skruva, skruva

Jag är just nu väldigt less på allt vad skruvar heter.
Upp i morse och fort in i duschen. Sen i rallyfart över skogen och hämta upp Sabina. Sen vidare mot Storvreta för att köpa biljetterna till supportertåget som ska ta oss ner till Malmö och finalen i innebandy. Det ska bli riktigt spännande. När vi åkte hem igen var vi båda glada så vi firade med fika hemma hos Sabina.
Sen bar det av hem för att fortsätta skruva hyllor. Håller på att bli tokig för det är ju inte en skruv i varje hylla direkt. Det tar sån tid. Sen ska ju allt flyttas in dit också och jag hoppas att jag tänkt rätt så att allt får plats.
Idag är det ju fredag så det blev tacos till middag. Sen bar det av till Sabina med familj (igen) för sonen i huset fyller 13 år idag. Då blev det lite fika igen och tårta.
När vi sen kom hem var det skruva som gällde. Skruva och åter skruva. Snart men bara snart har jag gjort hälften av hyllorna.
I morgon är det lördag och inget planerat på morgonen. Det betyder att vi kan sova länge i morgon om det inte ringer någon och väcker oss förstås. Sen blir det en lugn förmiddag och en bit in på eftermiddagen sen bär det av till grottan för en föräldramatch. Men nu är det sängen som väntar så jag säger god natt.

Stressigt nu

Och så var det torsdag igen. Konstigt nog kommer den tillbaka med ca 6 dagars mellanrum.
Vi har fortfarande en sjuk son hemma men febern har lättat lite i alla fall. Han har mest legat och sovit hela dagen. Det var ju tur att han inte behövde mig så mycket eftersom jag var tvungen att åka till stan. Två presenter inhandlade och sen passade jag på att köpa hem lite till kylen också. På eftermiddagen började jag med att skruva ihop hyllorna till blivande garderoben. Jag kom på ganska snabbt att jag får inte ha för bråttom för då spricker hyllplanen. Så det gick lite svordommar kan jag bara tala om. Men nu har jag kommit i rätt fas med skruvarna. Men det är väldigt mycket kvar innan jag stolt kan säga att jag har en stor klädkammare. Vill egentligen inte tänka på det just nu utan det tar vi sen nån gång. Typ om några veckor eller så.
Kvällen då? Jo den spenderades inne i stan. Vi är mitt uppe i repetitionerna inför Cirkus. Man märker så väl att vår kära fröken Caroline är lite stressad. Men det är härligt stressad. Idag fyller hon dessutom år och ändå åker hon ända till Uppsala för att vara med sin kör. Det är lojalitet det. Jag kom på att vi måste ju sjunga för henne så jag spred nyheten till andra runt omkring mig och när hon klev upp på scenen så ställde sig alla upp och sjöng för full hals. Hon blev nog lite paff.
I morgon bitti när alla har åkt iväg åker jag till Storvreta och köper våra Malmö-biljetter. Sen hoppas jag att Sabina bjuder på en kopp te. Robin kommer väl att sova länge i morgon också så en liten stund kan jag vara borta.


Mitt i veckan

Dagen håller på att ta slut och det är två dagar kvar av den här veckan. Ja innan helgen alltså. Har haft en son hemma från skolan som vaknade med 39° feber i morse. Därför har det varit lugnt här hemma med lite tvätt (som vanligt) och fikafrämmande.
Idag blev det klart att det blir ett "rött" tåg som kommer att åka ner till Malmö med Storvreta supportrar. Naturligtvis kommer vi att åka med det. Det kan ju bli värsta upplevelsen som vi får vara med om. Det kommer att bli en lång lördag men vi får väl sova på söndagen. Kul ska det bli i alla fall.
Efter middagen åkte vi till Ikea och handlade hyllorna som ska vara i den blivande walk in closet. Jag kan inte fatta att jag skrivet det för det har varit en dröm att få till en riktig garderob ett tag nu. När vi byggde huset var det väldigt några garderober inplanerade och eftersom vi valde att göra övervåning så gick det bort en klädkammare där nu trappan går. Känns väldigt nice att det är på g. Nu är det mitt jobb att skruva hyllor och fylla dom med bland annat kläder. Och banne mig så måste det bli bra. Men det tvivlar jag inte på.
I morgon blir det ett nytt besök till stan. Så kan det bli om man inte tänker sig för. Vi har två födelsedagar efter varandra och så skulle vi köpa presenter idag när vi ändå var till stan men inte kom vi ihåg det heller. Så i morgon bli det nog Gränby som får sig ett besök. Sen får man inte glömma att det är torsdag i morgon och då är det kör igen.


Vår fina trappa som tagit klädkammarens plats.


Det gick ju vägen

Vi kom hem så sent igår och så skulle vi försöka få ett par uppspelta barn i säng. Men nu så kommer ett inlägg om gårdagen. Vi var till Fyrishov för att än en gång heja fram Storvreta mot en finalplats i Malmö. Och det gick ju alldeles lysande. Det började dåligt och dom låg under med 0-2 innan dom tog tag i saken och började spela riktigt bra innebandy. En lugn och stillsam match men högtrycket låg i hela hallen. Ca 2500 i publiken och inte en enda stol gapade tom. Resultatet slutade med 8-3 och nu väntar finalen i Malmö den 16 april. Tanken är att vi åker ner dit på en minisemester och hotellet är bokat så nu ska vi bestämma hur vi ska ta oss ner dit. Det är ju ca 70 mil och kommer att ta sin tid om vi ska åka bil men att åka tåg kostar ju skjortan. Om vi nu inte kan få en plats på det röda finaltåget som det pratas om att det ska gå.



    

    

 

         


Sköna söndag

Vaknade idag utav att mormor ringde och väckte mig. Klockan var ju redan nio så varför inte??? Kanske ville jag sova lite till men det var bara att glömma att försöka somna om. Jag blev pigg på en gång så upp var ordet. In i duschen och fram med mysbyxorna.
Igår fick jag ett lite spel igen och började möblera om. Jag fattar inte hur det kan samlas så mycket saker i alla rum. Men har man sju rum och alla inte behövs så samlas det massa onödiga saker i stället. Nu är det vårt minsta rum som fungerat som gästrum som ska få sig en omflyttning. Planen är att göra en walk in closet i det. Kan ju bli lite lagom med ett rum på drygt 7 kvadrat att få in lite hyllor och göra en ordentlig garderob. Jag började i alla fall med att slänga ut madrassen på släpkärran och sen rensade jag rummet på massa gamla kläder och småskit som jag bara slängt in där för att bli av med det. Tumstocken har gått varm och jag har försökt komma på en vettig lösning. Och nu tror jag att jag är nära. Får se om jag kan lura i Patrik det oxå....... När det är gjort blir det ett besök på Ikea. Men det kommer att dröja.

Dagens låt


Fredagsmys

Så var det fredag igen. Så skönt med en helg som vi inte har några planer alls. Vi kanske ska byta lite däck på bilarna. Det börjar väl bli dags nu. Men det är ingen idé att tvätta bilen än för det är blött på vägarna.
Igår var jag iväg och sjöng lite. Det var så kul. Nu börjar man märka av Carolines kamp för att få allt att klaffa inför konserten på Cirkus. Och så fick vi sjunga Martin´s låtar med hans röst som dom hade inspelad på ipoden. Det var som att han var i lokalen på riktigt fast man inte såg honom. Nice.....Extra kul var det för att jag inte var där förra gången då rösten inte var bra på mig.
Ikväll då...vad gäller. Jo, innebandy för hela slanten. På tv´n alltså. Det är dags för den andra semifinalen mellan Storvreta IBK mot Pixbo. Den första vann ju Storvreta så det var ett steg närmare Malmö och finalen men vi får väl se hur det går ikväll. Dom ska ju spela fem gånger mot varandra, bäst av fem kan man säga. Jag har i alla fall laddat upp med chips, dipp, godis och läsk och satt "Så ska det låta" på inspelning. Har man blivit tokig eller har man blivit tokig??? Nu kan jag förstå alla andra som bara pratar sport hela tiden. Fastnar man för något så vill man följa det oxå. Men jag stannar vid innebandy tror jag det är en lite lagom sport.


RSS 2.0