Blandad kompott

Mycket händer på kort tid.
Massor med innebandy har det varit för oss ett tag. Är det inte Linus som spelar så har vi varit till Fyrishov för att titta på Storvretas framfart. Linus ligger väldigt bra till i sin serie, just nu ligger dom på en tredje plats och har bara en match kvar. Den är i morgon och då är motståndet Östhammar. En bortamatch så det blir en bit att åka. Som tur är så har den mesta av snön som kom i veckan försvunnit.
På tal om snö så har det varit vindar som inte har varit roliga och så har det skottats lite snö framför allt från bilen på morgonen. Men så är det ju ett helt galet väder då det ena dagen är minus 5 grader för att nästa morgon plus 8. Igår var det vinterjacka som gällde och idag tog jag på mig sommarjackan. Hmm...... underligt
Storvreta då? Igår var det verkligen en måstematch som killarna löste finfint. En vinst och Viktor fick hålla nollan i målet. I och med det står det 2-3 i matcher mot Mullsjö så det betyder att resterande två matcher måste Storvreta vinna för att komma till semin. En bortamatch i morgon som blir en svår nöt att knäcka.
En rolig sak igår var att radio P4 Uppland ringde upp mig för en intervju om kvällens match. Det var skitskoj men samtidigt nervöst. Dom bandade inslaget för att jag inte kunde ta mig in till radion och det gick ju lika bra. Vi satt vid matbordet och lyssnade hela familjen när det sändes och då kunde jag konstatera att jag skötte mig bra medan Linus tyckte jag var pinsam. Fast egentligen tyckte han nog inte det. När vi sen kom till Fyrishov så var det flera som kom fram och sa att dom hade hört mig och det var kul. Radiokändis, de ni :)
Här i dagarna har vi hunnit med att gratta världens bästa Emil också. Han blev 8 år förra veckan. Stora killen som vi köpte en experimentlåda till. Som vanligt var det gott fika och en trevlig pratstund.
 
Nej nu längtar jag till sommaren så hit med lite vår igen TACK!
 

RSS 2.0