Hallå det var länge sen!

Länge sen jag tittade in. Får skylla på en kraschad dator och så orken som det tar att jobba heltid. Ja jag vet, hur många gör inte det då och bara finner sig i det. Men för mig är det ovanan att vara på plats 40 timmar i veckan. Sen ska man ju hinna med att städa, tvätta, laga mat och allt som finns i ett hem. Jag känner mig så nöjd med jobbet och allt börjar så sakteliga att falla på plats. Barngrupperna har inte börjat än men jag har kommit in riktigt bra med dom resterande arbetsuppgifterna som är mina. Mina fredagar som kommer att bestå i att sortera foton och på sikt komplettera i galleriet känns riktigt bra. Förra veckan hade jag mitt första fotouppdrag då jag fick hänga kameran runt halsen på arbetstid. Det kändes riktigt bra.
Som sagt en trasig dator har satt stopp för mina inlägg alldeles för länge nu. Som tur är har man några dataexperter i familjen så nu fungerar det igen.
Jag har ju haft massa roligheter för mig under några veckor nu. Dom sista bilderna från USA är inte upplagda. Jag och Patrik hade en fantastisk kväll med Sabina och Freddan i Hagaparken och tittade på Diggiloo. Sen har jag ju fyllt år också. Hela 40..... Känns väl inget speciellt men nu är man inte tretti plus längre.
Ett absolut rätt beslut inom familjen är att Robin hoppat av gymnasiet. Vi kände oss inte trygga med skolan och vad den kunde erbjuda i form av hjälp då Robin behövde det som mest. Nu har han börjat en ny skola och vi ser väldigt ljust på framtiden.

RSS 2.0