Skrattanfall

Åh va härligt att få skratta ut ordentligt. Det har varit tufft ett tag nu och inte alls så roligt som man kanske skulle vilja. Ikväll fick vi cykelbesök igen. Killarna eller jag menar ju gubbarna har anmält sig att cykla Vättern runt, eller vad det nu var. Jaja 30 mil är det i alla fall så det blir mycket träning nu. I och med det får vi tjejer träffas och skvallra loss ordentligt. Ikväll var Jennifer inte hemma så Ebba fick roa sig själv i soffan med iPaden. Jennifer har flyttat till mormor och morfar tror jag. Hon åkte dit igår och förhoppningsvis kommer hon hem i morgon. Mamma skulle göra något kul på jobbet som hon ville vara med på.  Det är mycket drömmar nu och trevliga sådana. Ja okej, då var vi inne på 100 kg muskler igen då :) När sen gubbarna var nyduschade och vi satt och fikade så bröt skrattet ut. Alla fyra satt vid bordet och asgarvade. Jag skrattade så nästan tårarna sprutade. Tack för skrattet allihopa det behövdes verkligen.
 
Kortet är taget från bilen en morgon på väg in till stan

Mysbyxmamma

Härom kvällen fick jag oväntat besök. Jag visste att Freddan skulle komma och cykla med Patrik men jag var inte beredd på att tjejerna skulle åka med. Jag gick runt i min OnePiece och mös. Det är det bästa att komma hem efter en lång dag och ta på sig mysbyxor och helst ett par raggisar också. Men om det kommer besök vill man ju se lite representabel ut eller hur? Tänk om man kunde införa mysbyxtvång ett par dagar i veckan. Då skulle man inte få gå utomhus om man inte var klädd i pösiga byxor och skön tröja. Vad sägs om det ? Faktiskt kan jag åka till affären i mysbyxor om det är mina finmysisar så klart.

9-0

Igår var vi till Fyrishov för att se Storvreta totalt köra över Caperiotäby. Det blev storvinst med 9-0. Riktigt kul för Viktor som täppte till ordentligt och inte släppte in ett enda mål. Det blir ju lite för sent när det är match på vardagar men vi stannade ändå kvar en stund när det var slut så Jennifer kunde få lite idolbilder. Favoriten Hannes satt på bänken idag för han var skadad så det blev två andra kanonspelare som hamnade på bild.
 
Mika Kohonen
Mattias Samuelsson
 
 
 
 

180

Mitt liv går i 180 knyck just nu. Det är hektiskt men ganska okej ändå. Vi har hunnit med en barnfri kväll med bror och fru. Dom bästa i världen. Vi gick och åt buffé på kina och sen blev det bio. Spegeln fick besök av oss där vi såg Ted. Den var lite rolig så det var svårt att somna till den. Annars sitter jag och sover hela kvällar framför tv´n.
Linus spelade innebandy i lördags och det gick ju jättebra. Dom vann med 4-5 och han fick poäng för en assist. Den här säsongen verkar tränarna vilja ha Linus nere på backjobb. Och det jobbet sköter han jättebra. Killarna har ju gått upp i den svåra serien så vi får väl se hur det slutar när våren kommer.
I går var vi över till min älskade mormor. Skruttan som hänger med fast knät gör ont. Men humöret är på topp. Hennes granne har en kattunge som är inne hos mormor hela tiden. Så söt med lite längre päls. Den ville ligga i knät och kurrade jättehögt.
Alla vackra löv är snart borta. Skulle försöka ta mig ut och fånga några fina höstbilder men tiden finns inte. Eller är det så att jag prioriterar fel. Jag fick en fin bild igår på väg hem från Skyttorp. I och för sig bara med mobilen men det får duga.
 
 
 

Bröllopsleverans

Igår var jag äntligen iväg och kunde leverera bröllopsbilderna från Henrik och Carolinas bröllop. Det var tänkt att dom skulle få bilderna mycket tidigare men dom har haft magsjuka i olika omgångar så jag har hållt mig därifrån.
Vad det såg ut på deras miner var dom mycket nöjda så det var jättekul. Vi fick en liten pratstund och lite fika innan jag åkte hem nöjd och glad.
Tidigare i veckan satt jag och lekte lite. Det är kul men tar ganska mycket tid. Jag önskar att jag hade tiden att lära mig massa knep både vad det gäller fotografering och redigering.
 
Men så här kan det se ut :)

Tufff helg

Det var ett tufft möte Linus lag ställdes emot på lördagen. Första seriematchen för säsongen och i den svåra gruppen (dom har spelat i den lätta tidigare). Motståndet var Sirius och dom kom etta förra säsongen så vi visste att det skulle bli kämpigt. Men när första perioden var slut ledde våra killar faktiskt med 0-1. Men sen orkade dom inte med så det blev förlust med 6-2. Riktigt bra kämpat tycker jag att det var. Man får ju tänka in att dom har haft lång ledighet och måste slipas samman som lag igen. Synd att vi missade första matchen tycker jag men ibland blir det så där.
Vår helg i Umeå var också ganska så tuff. Vi åkte tidigt på lördag morgon till pendlarparkeringen för att möta upp dom andra och sätta sig i hyrbilar för att ta oss fram. Vi och fam Mattsson hade en minibuss som vi fick basa över medan dom andra fyra hade en vanlig kombi. Det gick fortare än jag trodde att ta oss upp det är ju ändå 60 mil dit. Vi stannade på halva vägen för att äta lunch. Väl uppe åkte vi till hallen för att vänta på att Storvreta skulle spela. Vi fick roa oss med att titta på damernas semi. Det gick ju bra för killarna mot finska SPV så nu väntade finalen på söndagen. Efter matchen åkte vi iväg och lämnade sakerna på vandrarhemmet sen var vi tillbaka för att titta in motståndet inför finalen. Det blev ganska sent innan jag var klar med bilderna och kunde krypa i säng. Då sov Jennifer och Patrik redan sedan någon timme.
Söndagen tillbringade vi lite varstans i Umeå. Stackars Ebba hade fått feber på natten så hon fick sova mest hela dagen. Lite shopping i ett litet, väldigt litet köpcentrum resulterade i ett rött linne. Sen var vi tillbaka i hallen igen. Det gick ju lika bra på söndagen så det blev ett guld för SIBK i Champions Cup 2012. Alltså Europas bästa lag just nu. Men det visste ju vi sen tidigare :)
Det är riktigt kul med innebandy.
 

Innebandy

Så var det fredag igen då. Jag hänger inte riktigt med. Den här veckan har jag varit hos Patrik och jobbat. Både skönt och inte. Dom senaste dagarna har det varit innebandy för hela slanten. Det pågår Champions Cup uppe i Umeå just nu. Självklart gick det bra för Storvreta i båda matcherna så i morgon är det semifinal. Och då är vi på plats i hallen. Ja jag vet, åka till Umeå för att titta på innebandy. Det tråkiga är att Linus spelar samtidigt här hemma mot Sirius. Vi får heja på honom via telefon.
 

Bilder från Taizé

 
 

RSS 2.0