Tufff helg

Det var ett tufft möte Linus lag ställdes emot på lördagen. Första seriematchen för säsongen och i den svåra gruppen (dom har spelat i den lätta tidigare). Motståndet var Sirius och dom kom etta förra säsongen så vi visste att det skulle bli kämpigt. Men när första perioden var slut ledde våra killar faktiskt med 0-1. Men sen orkade dom inte med så det blev förlust med 6-2. Riktigt bra kämpat tycker jag att det var. Man får ju tänka in att dom har haft lång ledighet och måste slipas samman som lag igen. Synd att vi missade första matchen tycker jag men ibland blir det så där.
Vår helg i Umeå var också ganska så tuff. Vi åkte tidigt på lördag morgon till pendlarparkeringen för att möta upp dom andra och sätta sig i hyrbilar för att ta oss fram. Vi och fam Mattsson hade en minibuss som vi fick basa över medan dom andra fyra hade en vanlig kombi. Det gick fortare än jag trodde att ta oss upp det är ju ändå 60 mil dit. Vi stannade på halva vägen för att äta lunch. Väl uppe åkte vi till hallen för att vänta på att Storvreta skulle spela. Vi fick roa oss med att titta på damernas semi. Det gick ju bra för killarna mot finska SPV så nu väntade finalen på söndagen. Efter matchen åkte vi iväg och lämnade sakerna på vandrarhemmet sen var vi tillbaka för att titta in motståndet inför finalen. Det blev ganska sent innan jag var klar med bilderna och kunde krypa i säng. Då sov Jennifer och Patrik redan sedan någon timme.
Söndagen tillbringade vi lite varstans i Umeå. Stackars Ebba hade fått feber på natten så hon fick sova mest hela dagen. Lite shopping i ett litet, väldigt litet köpcentrum resulterade i ett rött linne. Sen var vi tillbaka i hallen igen. Det gick ju lika bra på söndagen så det blev ett guld för SIBK i Champions Cup 2012. Alltså Europas bästa lag just nu. Men det visste ju vi sen tidigare :)
Det är riktigt kul med innebandy.
 

Kommentarer
Postat av: Sabina

TACK för väldigt trevligt sällskap i helgen😃det gör vi om nästa år! Visst var vi/dom duktiga, som tog hem guldet🏆bäst i Europa, med vår hjälp på läktaren.....hihi

2012-10-11 @ 15:47:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0