Zingo

Vi har utökat familjen med en liten fyrfoting. Så himla mysigt och gosigt. Väntan på ca 8 veckor har varit hemskt långsam men nu är han äntligen här. Tankarna kan beskrivas lite olika. Från tanken sen flera år tillbaka på en hund igen till verkligheten som är idag. Vi alla minns vår härliga bästa Rickie som var en Berner Sennen. Var det den rasen vi ville ha igen? Ingen kan mäta sig med honom som aldrig tuggade på några skor, aldrig skällde på någon som gick utanför tomten och aldrig stack iväg fast vi inte hade staket runt hela gården. Skulle det bli samma sak igen? OM vi valde en annan ras skulle vi svika Berner då? Och svika det vi en gång för många år sedan tyckte så mycket om. Alla frågon som rullade i mitt huvud fanns där och bara malde. Men visst är det så att man aldrig kan svika...... Ricke var Rickie och han var helt fantastisk. Minnen som aldrig försvinner. Beslutet att välja en Golden Retriver av alla hunder som finns är det bästa vi gjort. Och av en slump hittade vi en hängiven uppfödare som dessutom jag visste vem det var. Jag hade däremot ingen aning om att hon var uppfödare. 
Idag har vi haft honom ett dygn och det har varit spännande som för alla småbarnsföräldrar. Vaknatt som Patrik fick ta och passade så det inte blev så många olyckor inne. Men han är redan duktig och går ut för att kissa och bajsa. Just nu i Zingos lilla värld är det mat, sova, kissa och bajsa som alla små med andra ord. 
Vi har varit och hälsat på några gånger under dom första åtta veckorna och så klart finns det bilder. Kan inte säga att det är Zingo på alla men han finns med tillsammans med sina syskon.
 
En bild på Zingo som Kerstin har tagit.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0