Fortfarande ledig

Det blev en lugn första vecka efter julledigheten. Och till råga på allt så hade jag inte hängt med om att det är ju röd dag på måndag så nästa vecka blir också kort. Två dagar jobb sen till Undersvik för barnledardagar torsdag och fredag. Så klart jobb då också men det blir på bortaplan. Skönt att få röra på sig lite och träffa andra som jobbar i samma verksamhet. Om vi får tag på boende från onsdagen åker vi upp redan då.
Söndagkväll och vi är kvar i stugan. Killarna har vi lämnat hemma på deras begäran men det funkar ju fint jag litar fullt ut på dom. Igår fick vi främmande av mamma och pappa. Dom kom hit med husbilen så dom vart kvar över natten och det var himla mysigt så klart.
Igår var vi till Valbo och då blev det lite shopping. Alla tre kom hem med något litet så det var en bra dag. Sen när vi kom tillbaka till stugan så var besöket på plats.
Lite vemodigt att åka hem i morgon för sen dröjer det innan vi kommer upp hit igen. Men självklart längtar jag hem till Robin och Linus. Snabb frukost sen hem och tvätta och sen till Fyrishov för innebandy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0