Magic Kingdom

I onsdags gav vi oss av söderut för att gå en dag på en av Disneyparkerna. Det blev Jennifers val som var Magic Kingdom. Det är egentligen den riktiga parken tycker jag med allt vad Disney står för. Massor med Musse överallt och så klart dom klassiska figurerna.
Det var fint på morgonen och varmt som tusan men under dagen fick vi ett par regnskurar på oss men det torkade ganska fort i värmen. Det går inte att förklara hur stort det egentligen är utan det måste upplevas på plats på riktigt. Ett exempel är att från parkeringen åker du först ett tåg på vägen till ett tåg på räls som går uppe i luften. Redan där har jag nog förvirrat er. Lägg ihop alla parker i Sverige och du har nog inte kommit upp i Disneystorlek i alla fall. Och det är bara i en utav parkerna. Det finns hur många som helst att gå på och vårt val blev Magic Kingdom och sen ville killarna gå på Adventure Land. Den parken är det lite mer att åka på så det är roligare för lite större barn. Det blir troligtvis en tur ner till den i början på nästa vecka. Det var tänkt att vi skulle ta parkerna efter varandra men vi orkade inte. Vi spenderade tid från kl halv elva till strax före ett på natten. Ja ni hörde rätt dom stänger ett så varför ge upp tidigare. Helt slut somnade vi gott vid halv två på hotellet och sov till klockan ringde tio dagen efter. Sen checkade vi ut och åkte mot Down Town Disney.
 
För att komma ihåg var man ställde bilen har dom döpt raderna på parkeringen. Vi stod bland hjältarna PETER PAN på rad 54.
Då vet man också var man ska hoppa av tåget när man ska hem.
 
Tåg nummer ett
 
Sen köpa biljett till parken innan man tar tåg nummer två
 
Uppe i Robinsons Crusoes träd
 
Fin utsikt
 
Den luriga kamelen vred på huvudet och sprutade en fin stråle vatten ur munnen lite då och då. Gissa om folk blev förvånade när dom fick en stråle vatten på sig och fattade inte var det kom från.
 
I Peter Pan skeppet
 
Den långe mannen klev ur paraden och sa att han var med den här killen.
 
Nere hos Ariel under ytan
 
Splash mountain. Jag satt längst fram och var helt genomblöt när vi var färdiga.
 
På kvällen byter slotten färg med jämna mellanrum.
 
 
Det är otroligt svårt att ta kort och få bra bilder i alla åkattraktioner. För det första är det mörkt i alla och sen ska man försöka få med storleken i allt. Det är helt omöjligt men jag hoppas ni njuter av det ni ser i alla fall.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0