Key West

Efter delfinsimningen så åkte vi vidare mot Florida´s och USA´s allra sydligaste punkt. Vi hade bokat ett lite finare hotell den här gången men smakar det så kostar det. När vi kom fram var det värsta stora lägenheten med två rum och ett kök. Den här gången var sängen lite bredare så vi fick plats utan problem. Det var också en stor balkong med utsikt mot havet. Det enda vi hann med på kvällen var att äta mat sen var det sängtajm. Vi hamnade på en jättecool restaurang. Man satt på tre sidor av ett rektangulärt bord med en stekhäll i mitten. Robin var sugen på sushi så han, Jennifer och jag tog det. Men vi ångrade det i samma stund som dom andra fick in sin mat. En helt makalös kock kom och hällde den ena skålen efter den andra med mat på den heta hällen. Det var kött, ris, grönsaker i mängder. Sen hackade han allt och byggde en vulkan av lök. När vi var klara med vår sushi som för övrigt var svindyr så hade dom andra inte på långa vägar ätit klart.
På det här hotellet fick man frukost. Inte på långa vägar det som finns hemma på Scandic men det var gott och vi blev mätta och klara för en runda på stan. Vi checkade ut och tog bilen till det stora (kan man kalla det?) monumentet som är sydligaste punkten. När vi kom fram var det kö till att fota sig med det. Robin var inte så glad över att behöva stanna och stå i kö för en så simpel sak. Men han hade inget val kan jag tala om. Det var så hett så tålamodet tryter lite nu och då kan jag tala om. Innan vi åkte hem var det självklart att besöka Sloppy Joe´s bar. Där åt vi en nachotallrik och varsin cola. Det är ju ingen bantning att vara här direkt. Blir mycket läsk.
På väg hemåt stannde vi på ett jättestort köpcentrum. Man måste vara på sin vakt och lägga utgången på minnet annars är man vilse.
 
Vi delade bord med ett par från Chicago
 
På den gamla bron hade det växt upp ett träd.
 
Dom hade flera vakttorn på parkeringarna runt köpcentrumet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0