GULD

Phu, äntligen är helgen här och vi kan sitta och njuta av några dagars ledighet och ett GULD. I onsdags drog ju Storvretacupen igång och Linus lag skulle vara med. Dom har i och för sig alltid varit med men förra året hade Linus en spricka i tummen och hade gips så han fick sitta på bänken. Men det gjorde han inte i år. Första matchen  började jättebra med en vinst men sen gick det lite värre. Två förluster stod på tur. Men alla är garanterade fyra matcher och den fjärde vann killarna vilket tog dom vidare i cupen. Sen var det bara vinst som gällde för killarna. Förra året tog dom silver men vad det verkade så skulle dom inte nöja sig med det i år. Inte ens den tidiga matchen i morse kunde stoppa maskinen som var i rullning. Efter varje halvlek var dom mer och mer sammansvetsade till ett lag. Vi hade lånat in tre killar från 99orna och det är inte helt lätt när man aldrig har spelat tillsammans. 
Linus gjorde tyvärr inget mål men en assist fick han vid sista matchen. Jag tycker Linus har blivit lite tuffare på planen och inte backar för det minsta lilla. Första utvisningen fick han idag också. För att han inte backade utan tryckte in killen i sargen. 
Jag är så stolt över lilla sonen och även om det varit kul så har det varit jobbigt med tidiga morgnar och sena kvällar. Och att lämna Robin hemma själv så länge. Men det tar vi igen i helgen. Då får Robin bestämma vad vi ska göra. Fast han har en ny dator så jag antar att han vill sitta med den och inte vill vara med mamma och pappa så mycket. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sabina

Visst är det tufft att vara innebandymorsa😉??!! Vi som varit både publik och cup jobbare, har haft tuffa dagar...men nu är det lugnt framöver. Välkomna i morgon☕🍪

2013-01-05 @ 23:02:32
Postat av: Sabina

Grattis till guldet🏆

2013-01-05 @ 23:03:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0