#14

Borde ha gått i säng för länge sedan men nu är ena bloggen klar så jag skriver ett inlägg här med när jag ändå har ångan uppe.
Ja vad säger man. Världsklass och utklassning var det i matchen igår. Vi var till Stockholm för att heja fram superligakillarna i Storvreta. Jag och Jennifer hade våra otroligt snygga röda Storvretatröjor på oss. Och självklart det bästa numret på dom. Jaha vill ni veta??? 14 så klart....... Det kanske finns delad meningar om det men för oss är det bästa numret. Bakom oss satt två stycken som också hejade på "rätt lag" men sen var vi rätt ensamma på vår sida om läktaren. På motsatta sida hade vi hela klacken med oss som rest dit med buss och det roligaste var att dom lät mycket mer än vad alla andra på läktaren gjorde. Härligt att bortalaget får mer stöd på läktaren än vad hemmakillarna fick. Storvinst fick killarna med sig hem också 5-11.
Tack familjen Mattsson/Åkerman för sällskapet.

Orkar inte lägga ut bilderna här också så ni får gå in på länken och kika.

http://blogg.innebandymagazinet.se/ornbloggen/2012/01/31/caperiotaby-storvreta-matchbilder/


Kommentarer
Postat av: Sabina

Ja, inte behövde vi sitta med jackorna på, för att inte vilja visa oss i våra väldigt snygga tröjor, där vi satt på "fel" sida.....Det blev ju storseger utan dess like! Tack själva för sällskapet!!!

2012-02-01 @ 06:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0