Vilodag

Vaknade med världens värk i ryggen. Visste väl att det skulle bli så men det är så roligt att åka skidor. Nu tar jag en vilodag idag så jag kan ut i backarna i morgon igen.
Igår var det full fart nästa hela dagen. Vi var ut i backen efter fukost sen åt vi en tidig middag för att utnyttja kvällsåkningen. Det är lite mysigt att åka när det är mörkt ute och bara lamporna lyser upp backen.
Men några som inte ger sig är Jenkan och Linus. Patrik blir ju tvungen att åka med men jag tror att han är bra trött också. Fick ett sms nyss av dom i backen och då har dom tagit sig ända bort till Lindvallen med diverse liftar både på platten och uppför. Dom var högst upp i snögubbebacken. Alldeles snart kommer dom nog hem för lite fika.
Nästa år blir det nog Lindvallen för där finns det mer variation av backar. Vi har varit där många år tidigare så det ska bli skoj. Enda minuset där är att det är så mycket mer folk. Här är det ingen kö i liftarna tex. Och inte behöver man väja i backarna heller. Men i Lindvallen tar man drive in på skidorna till Mc Donalds. Det är skoj. Jaja vi får väl se om det blir någon resa överhuvudtaget. Men alla barnen tycker det är kul med skidor till och med Robin åker som sjutton i backarna. Nu är dom ju så stora att vi gör sällskap hela familjen och det är kvalitetstid av högsta rang.
Nej nu ska jag börja värma glöggen för snart har jag nog huset fullt av trötta och kalla skidåkare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0