Och så gör han det igen

Bortamatch mot Arlanda.
Hem jättetidigt från stugan och alla på rad för att duscha. Jag var trött som tusan men det var skönt att sova i stugan på lördagnatten också. Igår kväll hade vi jättetrevligt besök av grannarna. Vi vuxna och Jenkan satt inne efter fikat med tända ljus medan grabbarna var ute i mörkret och lekte kurragömma. Det var halloween-masker och pinnar som knäcktes som skrämde slag på killarna. Vi satt inne och nästan kiknade av skratt när vi hörde hur dom spökade för varandra ute i svarta kvällen. Ute i stugan är det verkligen svart för där finns inga gatlyktor.
Ok och nu till idag. Bortamatch var det och vi samlades i trupp och begav oss ut på motorvägen för att åka. Även om killarna har vunnit tidigare mot dom så kan man inte vara säker. Det gick lite trögt i början och den här gången var det inte Linus som fick göra det första målet. Men helt plötsligt satt den i mål. Jag vet inte vad som tagit åt sonen men det är en himla fart på honom. Spring i benen och jaga bollen är det som gäller. Han backar absout inte som han kunde göra förr. Det är så härligt att göra det här inlägget och få skriva tredje vinsten av tre möjliga. Och så har Linus gjort mål i alla tre matcher. Alltså blev Patrik 100 kronor fattigare idag också. Jiipii.


Killarna fick vara röda idag då Arlanda också har svarta kläder.


Kommentarer
Postat av: ingrid kristina

Gratta Linus från oss , får han 100 kr per mål? Patrik kanske kommer att behöva låna pengar i framtiden för att kunna betala linus,

2010-10-24 @ 23:18:45
Postat av: Patrik

Ska Linus forsätta göra mål får jag väl börja steka burgare på MC Donalds, för att ha råd.

2010-10-25 @ 12:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0