Söndag 28 mars

När alla hade vaknat till var det dags att börja fundera på vad som skulle göras i stugan den här gången. Barnen satt framför datan eller tv´n.


Vi skulle mäta lite rör och förbereda för fönsterbyte som kommer att ske nästa helg. Vardagsrumsfönstren bytte vi ut midsommarhelgen i sommras och nu kommer förstret i köket och i badrummet att bytas ut i påskhelgen. Fira hinner vi med nästa påsk. Jag personligen tycker inte att påsken är en så viktig helg. Ta fram massa kycklingar och påskkärringar som sen ska bort efter fyra dagar. Det enda positiva är väl att det är några extra dagar ledigt. (För dom som jobbar så klart)
Linus och jag hade bestämt att vi skulle grilla korv till lunch. Han ville grilla över vedeld men vi grillade på kol i grillen i stället.





 


När vi klev ut var det jättevackert på alla träd. Det regnade men var minusgrader så regnet fastnade på grenarna och bildade isdroppar och täckte kvistarna. Det såg ut som dom hade ett tunt skal av is runt sig. På gräset såg det ut som dagg men det var isdroppar där också.







Kommentarer
Postat av: En man

Det ser ut som den snygga killen är onfire på bilden. Riktig grillmästare.

2010-03-30 @ 15:51:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0