091018

Mätt i magen och lugn i själen. Så var det söndag igen och en vecka till har gått på hösten 2009. Igår var Jennifer och jag hemma själva så efter maten bjöd vi över Jenny för en tjejkväll. Vi började med att göra smycken. Sen blev det Körslaget och efter det filmen "Wild Hogs" som är en rolig film med mycket humor.
Idag var vi i kyrkan för att lyssna på Jennifer som hade övat in en musikal på miniorerna. Det var stämningsfullt och vackert. Det är en härlig akustik i kyrkan så det lät bra när alla barn sjöng sina sånger. När det var slut i kyrkan följde mamma och mormor med hem för att fika innan dom åkte vidare.
Efter kyrkan åkte vi till stan och handlade finstövlar till Jennifer. Äntligen fick hon stövlar som hon ville ha. Även Patrik hittade ett par skor som var jättesnygga.
Just nu sitter jag och väntar på att "Ensam mamma söker" ska ta slut så vi kan titta från början på inspelningen. Vi har nämligen varit in till stan och käkat kinabuffé tillsammans med Sabina, Freddan och barnen. Det var trevligt att träffas över en bit mat. Snart bär det av med båt tillsammans med dom men då åker vi utan barnen.
Nej nu är klockan över nio och programmet har slutat så nu ska vi titta på det från början.
God Natt vi ses en annan dag

Kommentarer
Postat av: mormor

Dom sjöng så vackert barnen så kinden blev blöt.

Hon blir väl som sin mamma, duktig att sjunga.

2009-10-19 @ 00:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0