Seaworld

Idag har jag, Patrik och barnen varit på Seaworld. Vi lämnade Patriks mamma och pappa i huset. Det var jättekul att komma hit igen. Vi var här 2006 också men när det gäller delfiner kan jag se dom hur mycket som helst. Parken är uppbyggd mest runt delfiner och späckhuggare men också andra vattendjur som krokodiler, pingviner och sjökor.
Vi tog beslutet i morse att vi skulle åka hit. Vi väntar sämre väder i slutet av veckan så vi ville passa på. Väl inne i bilen väntade en 2 timmar lång resa så klockan blev 11 innan vi kom fram. Men det gjorde inget för dom har öppet till sju så vi skulle nog hinna med en del i alla fall. Inne i parken började vi så klart att titta på delfinerna och en delfinshow som började just då. Jag fick många bra bilder men kan inte lägga ut alla. Ni får se resten när vi kommer hem.
  
Efter det här gick vi ner under vattnet och tittade på delfinerna genom en glasruta. Det var inte lätt att fota där för solen lös så skarpt ner i vattnet så att allt småskräp gjorde att vattnet såg lite grumligt. ut Här kommer några bilder i alla fall.
  
Sedan väntade pingvinerna. Här kommer en bild till dig EBBA.
Efter lite pizza och godis tog vi nya tag och gick runt lite i parken. Patrik och Linus åkte en berg och dalbana som heter Kraken. Den går hur fort som helst och högt över marken. Då stod man som orolig mamma igen och väntade att åkturen skulle vara färdig. Det gick bra och båda var nöjda.
Sen tog vi oss bort mot späckhuggaren Shamu och hans show. Späckhuggaren eller killer whale som den kallas är den största i delfinsläktet. En underbar show med mycket stänk och plask. Ett helt otroligt djur som rör sig i vattnet hur smidigt som helst. Snacka om att känna sig som en elefant om man ska jämföra. 
Här är det kast med liten människa. Lite stänk på publiken.Kram och gos.
  
Sen bar det av till en JÄTTEstor lekpark för de lite mindre barnen. Jennifer var perfekt i ålder. Många karuseller och en stor klätterställning. 
Lite trötta i både fötterna och ryggen bar det av hemåt men innan det lite shopping också. Vi klev  ut genom grindarna efter sju så vi tog verkligen till vara på den här dagen. 

Kommentarer
Postat av: Sabina och Ebba

Vi "tackar" för fina bilder på pingviner och delfiner. Vi är inte ett dugg avundsjuka..;-)

2009-02-17 @ 21:34:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0