Stora Disneybutiken

Klockan är 13:00 och Jenkan har inte klivit ur pyjamasen än. Vi har det lungt och skönt medan grabbarna har åkt på en shoppingrunda själva. Väntar på att dom ska komma hem för sen bär det av till stranden för lite sol och bad. Man måste passa på när det är varmt och idag är det över 20 grader igen. Det är väldigt växlande väder här kan man säga. Ena dagen är det 15 grader och nästa är det 23. Det har faktiskt varit två dagar då det åkt långbyxor på, till och med på Patrik. 
Tänkte lägga in lite bilder från igår. Då var vi ner till Orlando för en snabbtur. Jag ville gå på Down Town Disney och leta rätt på den stora Disneyaffären. Killarna var inte så sugna på att shoppa så dom gick och tittade på Avatar på bio i stället. Det innebar att vi fick drygt tre timmar för oss själva att gå i lugn och ro i Disneybutiken. Det första vi gjorde var att vi åt lunch på Mackis så vi fick lite energi. Sen gick vi vidare och hamnade till slut vid vårat slutmål. Vi gick och gick och jag tror nästan att vi tittade och klämde och kände på nästan allt där inne. Kassen vi kom ut med var inte så stor men jag köpte i alla fall allt jag hade tittat på och allt som jag ville ha. Efter det gick vi vidare till en affär/restaurang som hette T-Rex. Det var stora dinoraurier där inne. Man satt som i en grotta och åt men där var vi aldrig in. Det var jättelång kö dit så vi nöjde oss med shoppen. Där gjorde Jennifer en egen dino. Hon började med att välja ut ett "skal" sen fick hon trampa på en pedal medan en kille fyllde den med bomull. Innan han fyllde den fick hon lägga i ett hjärta som hon pussade och önskade sig något, sen valde hon en dosa som gör ljud. När det var klart sydde han ihop den i ryggen. Sen var det dags att döpa den vid en data, välja kläder var också ett måste. Sen var det mammas tur att ta fram stora plånboken. Jennifer fick också med sig ett födelsebevis för sin nya Best Friend.
När det var klart var det dags att möta upp grabbarna och sen var vi på Planet Hollywood och åt middag innan vi styrde kosan mot huset igen.




 

         

 

         

 

    

 




Kommentarer
Postat av: ingrid kristina

Vilket fint kort på Jenkan med gosdjuret, väldigt vad hon liknar sin pappa på den bilden och vem liknar hennes pappa.........

2010-01-01 @ 16:09:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0