Down Town Disney

Vi åkte tidigt på söndagmorgonen för att stanna vid första stoppet som var Orlando. Vi hade siktet inställt på Magic Kingdom men inte förrän på måndagen. Vi började med att leta upp ett hotell och sen var det dags för lunch. Det blev Mc Donalds. Där vet man vad man ska beställa så allt blir rätt. Sen går det ganska fort och är man hungrig så är det perfekt. Sen kan man ju alltid diskutera smaken och nyttigheten. Men som sagt hungern får säga sitt. Och så vill man ju att barnen ska vara nöjda. Vi hamnade på ett Mc Donalds där det är en hel övervåning med olika sotrers spelautomater.
Det är inte så mycket julskyltning som jag hade företällt mig men det var lite smyckat på lyktstolpar mm. Och STORA granar förstås.
Efter lunchen provade Jennifer, Linus och Patrik poolen på hotellet men det var kallt.
När det var dags för middag åkte vi ner till Down Town Disney där vi åt på Planet Hollywood. Som ett minigloben i formen med mat som var fantastiskt god. Efter det promenerade vi på shoppinggatan en bit. Det var en del folk där och dom måste tro att vi var tokiga. Vi gick i trekvartsbyxor och vanliga tunna långärmströjor medans alla andra hade tjocka dunjackor och mössor. Det var ju bara ca 18 grader varmt. Kallt i deras ögon skulle jag tro men då skulle dom veta att vi har ca 18 grader MINUS hemma.


         




Vi hittade Herbie på parkeringen




Kommentarer
Postat av: ce

VISST ÄR DET SAGOLIKT SLOTTET ? SÅ VACKERT SOM I SAGAN.

2009-12-24 @ 08:14:24
Postat av: ingrid kristina

JAG SER PÅ JENKANS TRÖJA ATT HON HAR VARIT UNDER GRANEN OCH HÄMTAT PAKET. GOD JUL LILLA GUMMAN OCH ALLA NI ANDRA I PATRIKS FAMILJ

2009-12-24 @ 10:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0