30 december

Idag klev Jennifer ur sin pyjamas klockan tre. Efter det åkte vi till stranden men blev kvar ca 30 minuter. Hemma på den lilla terassen var det jättevarmt men när vi kom ut till havet så blåste det och var iskallt. Det var bara att åka hem igen. Hem till grillen och bakade potatisar. Medan jag stod i köket och Patrik grillade hoppade Jennifer i badet sen åkte pyjamasen på igen. Hon har bara myst idag i soffan med datan i knät och tittat på julkalendern. Det är så skönt med slappardagar ibland. Vi får väl se vad vi hittar på i morgon. Inga stora planer om jag får gissa. Om det blir fint väder så kanske vi provar stranden igen. Men då åker vi dit tidigare när det är varmare. Vi kan ju inte komma hem lika bleka som vi var innan vi åkte. Man kan inte säga att man varit i Florida och inte har fått i alla fall lite färg.
Nu ska jag jaga barnen i säng för klockan är nio och ska dom vakna i tid så är det dags att kliva i säng vid den här tiden. Vi får hoppas på varma vindar i morgon så vi kan sola lite.

Kommentarer
Postat av: ce

Gott slut och gott nytt år.Härligt att ni börjar kunna njuta av dagen som den kommer,det är det som är det fina i kråksången där over

2009-12-31 @ 15:33:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0